Gippy s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
IT poradenství a instalace Informační systémy Internetové služby Tvorba www stránek Vývoj aplikací na zakázku Počítačové poradenství a služby

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Informační systémy, Vývoj aplikací na zakázku, Tvorba www stránek, Webdesign a grafické služby, Pokladní systémy, Účetní software, Internetové služby, IT poradenství a instalace, Správa serveru. Bezpečnost IT, zabezpečení softwaru. Zabýváme se zejména zajištěním provozu informačních systému a počítačových sítí pro menší a střední firmy a jejich bezpečností. Na trhu jsme již 15 let a máme nepřeberné zkušenosti s většinou systémů a řešení, která jsou využívána ve firemním prostředí. Poptejte nás, budete překvapeni kvalitou námi nabízených služeb.

O nás
Zabýváme se zejména zajištěním provozu informačních systému a počítačových sítí pro menší a střední firmy a jejich bezpečností. Na trhu jsme již 15 let a máme nepřeberné zkušenosti s většinou systémů a řešení, která jsou využívána ve firemním prostředí.

Primárně nabízíme efektivní správu informačních systémů, webových a databázových serverů, účetních a finančních systémů, počítačových sítí i uživatelských stanic. Dokážeme vytvořit nabídku a řešení na míru každému zákazníkovi. Zvláštní důraz klademe na bezpečnost systémů a dat a jejich dostupnost.

Jsme si vědomi situace, kdy efektivní využití výpočetní techniky je součástí běžného fungováni firem ve všech oborech a je obtížné a nákladné zabezpečit bezproblémový chod systémů vlastními zaměstnanci. Proto se naše nabídka primárně zaměřuje na poskytování profesionálních služeb přesně v rozsahu potřeb a finančních možnostech klienta. BUDETE PŘEKVAPENI, jakou úroveň servisu vám dokážeme nabídnout za podmínek, které si můžete dovolit.

Portfolio našich služeb je skutečně široké, máme zkušenosti s robustními řešeními velkých společností, ale i s aplikacemi pro drobné živnostníky. Pracujeme v operačních systémech Windows,Linux,Mac OSX, BSD, Solaris, AIX, Novel a mnohými méně známými, či dnes již zřídka používanými.

Naše služby
Správa a instalace serverů
Konfigurace a monitoring serveru
Zálohování serveru a obnova dat
Zajištění bezpečnosti provozu


Služby
Výhody (externí) správy serverů?
Nespravovaný server je bezpečnostním rizikem s možnými dopady na finance.
Správa Vás stojí jen zlomek částky, kterou zaplatíte za zaměstnance.
Naši pracovníci jsou v oboru zkušenými profesionály, Vaše problémy řešili již mnohokrát a postupují dle oficiálních doporučení.
Veškeré úkony jsou zaznamenávány a na požádání je možné je vykázat
Jak postupovat?
Připravíme zajímavou nabídku
Na základě Vaší poptávky připravíme nabídku pro Vaše řešení.
Instalace, audit
Server nainstalujeme dle předložených parametrů. U stávajícího serveru zahájíme audit jeho stavu a služeb a po schválení provedeme takové zásahy do serveru a služeb, které zajistí bezpečný a spolehlivý provoz zařízení.
Monitoring a správa
Nastavíme monitoring služeb a v souladu s oficiálními doporučeními provádíme aplikaci bezpečnostních politik. Na Vaši žádost prostřednictvím helpdesku provádíme potřebné administrátorské zásahy.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Kurta Konráda 2445/9, Praha - Libeň, 19000
IČ: 02364948
DIČ: CZ02364948
sroba@gippy.cz
775 012 252
www.gippy.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Jindřich Šroba - majitel
sroba@gippy.cz
775 012 252
Obchodní kontakt - obchod
info@gippy.cz
776 188 933
Technický kontakt - technik
admin@gippy.cz
776 188 933

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín