Petr Novotný

Hodnocení

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce…

Hodnocení od uživatelů (7x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Irena K. 25.4.2024 - nahlásit
Velmi špatně odvedená práce, rozhodně firmu nedoporučuji. Tahle firma se pouze tváří jako firma. Neustále střídání pracovníků na stavbě, někdy i protože jsme tam nechtěli lidi, kteří vám udělají z pravoúhlého rohu, něco tak křivého, že to vidíte pouhým okem. Bohužel od začátku až do konce jen problémy. Špatně naplánované úkony, aby to na sebe navazovalo a i když jsem jasně řekla, co musí být hotové, tak to nebylo. Z rovných stěn, mi udělali křivé, špalety kolem oken totálně křivé, že se nemohli ani instalovat venkovní žaluzie, protože rozdíl byl v centimetrech a když to opravili, alespoň tak aby žaluzie šli dát, tak některé pohledové věci stejně zůstali křivé. Fasáda Špatně natažená, navíc pod tmavou fasádu světlá penetrace, takže všude prosvítali všechny nedostatky, což se snažili přetřít barvou ve stejném odstínů, ale už nikdy nedocílíte stejně barvy, takže všechno je flekaté. Marmolit také natažený špatně, všude díry, takže poté dotírání a vznikly, zase hrboly. Navíc některý marmolit natahovali v dešti, a všechno to slezlo. V neposlední řadě od nich všude bordel, nezakryté chodníky, okna, podbití baráku, které jsem měla nově natřené, takže vše špinavé od penetrace, lepidla barvy a to je prostě nevratné, to už z toho nejde dostat. Nové barvené parapety mi hned poškrábali při odstraňování pěny, takže taky super. Budu si objednávat jinou firmu, aby věci dala do pořádku, protože s touhle firmou již nechci mít nic společného. Navíc jsem za tohle zaplatila 420 tis.. Tak tohle je jen malý výčet zkušeností s touto firmou.
p. K. 5.10.2023 - nahlásit
S touto firmou jsem byl velmi spokojen. Mladý energetický muž, který ví, co dělá. Doporučuji ho a přeji mnoho úspěchů v dalším podnikání.
Věra U. 27.9.2023 - nahlásit
Zakázka byla realizovaná rychle a v termínu, maximální spokojenost.
Vlastimil P. 26.9.2023 - nahlásit
Velmi rychlé a vstřícné jednání. Co se domluvili, to platilo bez vytáček a "překvapení", což je v dnešní době vzácnost Odvedená práce v bezvadné kvalitě včetně úklidu. Lze jen doporučit. Určitě jsme spolu nespolupracovali naposledy.
Pan J. 21.9.2023 - nahlásit
S firmou a odvedenou prací jsem spokojen. Vše proběhlo tak, jak jsem očekával.
Jana M. 21.9.2023 - nahlásit
Nevymalovaná místa, reklamace, potom co jsem upozornila na mnoho chyb, vše opraveno.
Věra P. 2.6.2023 - nahlásit
Rychlé a kvalitní provedení. Skvělý přístup. Chválím a doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Bělehradská 392, Pardubice, 53302
IČ: 09188746

Podobné firmy

Jiří Štaubert
Trojanovice ev. č. 373, Trojanovice, 74401

LP omítky s.r.o.
Marie Pavlíkové 1893, Tišnov, 66601

Vladimír Buchala
Toskánská 2495, Hostivice, 25301

Energy Efficient Building s.r.o.
Pickova 566, Ústí nad Orlicí, 56201

Jan Kysela
Netušilo 4, Brno, 61400