MRB Sazovice, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %
Stavební zámečnictví Zámečníci, zámečnické služby Svařování Bezpečnostní a protipožární dveře Ohýbání a vysekávání plechů CNC obrábění, pálení plechů Plechy Zábradlí Zasklívání lodžií a balkonů

Popis činnosti

MODERNĚ RYCHLE BEZPEČNĚ |: Snažíme se být lídrem v oblasti zpracování plechů a profilů. Zaměřujeme se na: ZPRACOVÁNÍ PLECHŮ A PROFILŮ, BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE, ZÁVĚSNÉ BALKONY, KONSTRUKCE A RÁMY, PRÁŠKOVÁ LAKOVNA, ŠIROKÉ MOŽNOSTI PŘI ZAJIŠTĚNÍ NÁVAZNÝCH VÝROBNÍCH OPERACÍ, robotická svářecí pracoviště s metodami svařování MIG MAG + TIG, MIG MAG + PLASMA a LASER ,LASEROVÉ ŘEZÁNÍ PLOŠNÉHO MATERIÁLU, LASEROVÉ ŘEZÁNÍ TRUBEK A PROFILŮ, LASEROVÉ ŘEZÁNÍ VÝLISKŮ (3D), DĚROVÁNÍ PLECHU, OHÝBÁNÍ PLECHU / AUTOMATICKÉ OHÝBACÍ CENTRUM.

O NÁS
JSME RYZE ČESKÁ VÝROBNÍ FIRMA

Na trhu působíme od r. 1990, za tu dobu se nám podařilo vybudovat unikátní technologické zázemí v oblasti zpracování plechů a profilů a dostat se na přední příčky v oblasti výroby a prodeje bezpečnostních dveří a balkónových systémů.

1990
Vznik firmy zabývající se zámečnickou a klempířskou výrobou, která byla provozována v rámci sdružení fyzických osob.

1994
Činnost firmy rozšířena o vývoj, výrobu a prodej bezpečnostních dveří BEDEX s požární odolností.

1995
Vznik společnosti MRB Sazovice, spol. s r. o. a transformace činnosti sdružení fyzických osob do nově vzniklé společnosti s ručením omezeným.

1996
Zásadní změna orientace společnosti na poskytování služeb v oblasti zpracování plechů - laserové řezání, ohraňování, sváření atd. Pořízení prvního 2D laseru a ohraňovacího lisu.

1999
Služby společnosti rozšířeny o technologie děrování (niblování) plechu.

2004
Služby společnosti rozšířeny o technologie laserové řezání trubek a profilů (otevřených i uzavřených) a technologie laserové řezání nekovových plošných materiálů. V červnu 2004 byl ve společnosti úspěšně zaveden certifikovaný systém jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001.

2005
Do provozu bylo uvedeno pracoviště moderní práškové lakovací linky.

2009
Služby společnosti rozšířeny o automatické ohýbací centrum a vznikla nová pobočka v Kroměříži specializující se na laserové řezání trubek a profilů.

2013
Posílení technologického vybavení o vláknové (fiber) lasery vhodné pro řezání nerezu, hliníku a jeho slitin, mosazi, mědi apod.

2017
Pořízení technologie kombinovaného stroje spojující přednosti vysekávání a pálení laserem. Technologie je vhodná pro díly se složitějšími tvary a s více otvory nebo závity

2020
Pořízena nová technologie na laserové řezání trubek a profilů, která je vhodná pro velkorozměrové dílce s max. uhlopříčkou až 406 mm.

UMÍME ZAJISTIT
Proč s námi
spolupracovat

VLASTNÍ KONSTRUKČNÍ ODDĚLENÍ
Nabízíme spolupráci od Vašich představ až po finální výrobek. Naši konstruktéři používají konstrukční programy AutoCAD a 3D modelář INVENTOR.

JEDINEČNÉ SPEKTRUM TECHNOLOGIÍ
Vybereme nejvhodnější technologie pro Vaši zakázku

V oblasti zpracování plechů a profilů nabízíme vždy nejvhodnější technologii pro Vaši zakázku, s cílem dosáhnout špičkové kvality a zároveň efektivity výroby s ohledem na materiál, velikost výrobku, sériovost apod. Proto disponujeme lasery s CO2 či Fiber laserovými zdroji a to jak v případě plošných 2D laserů, tak v případě trubkových laserů. Disponujeme kapacitami 3D laserů pro řezání výlisků, technologií řezání vodním paprskem, euro laserem pro řezání plastů...


VELKÉ VÝROBNÍ KAPACITY
Maximálně se přizpůsobíme Vámi požadovaným termínům dodání

Výjimečné spektrum technologií s velkými výrobními kapacitami nám umožňuje nabídnout termíny dodání, které Vám budou maximálně vyhovovat. Vlastníme technologie vhodné pro realizaci malých, středních i velkých sérií výrobků. Disponujeme širokým spektrem CNC technologií od poloautomatických strojů a zařízení, přes moderní automatizované technologie plošných a trubkových laserů, děrovacích (niblovacích) automatů, plně automatizované pracoviště ohýbacího centra až po tři robotická svářecí pracoviště s metodami svařování MIG MAG + TIG, MIG MAG + PLASMA a LASER.

ŠIROKÉ MOŽNOSTI PŘI ZAJIŠTĚNÍ NÁVAZNÝCH VÝROBNÍCH OPERACÍ
Nabízíme spolupráci na celém výrobku

Disponujeme pracovišti pro manuální svařování a broušení, technologií pro CNC rovnání materiálu či výrobků, zakružování materiálů, kondenzátorové navařování svorníků, závitkových čepů, matic apod., lisování svorníků (ruční i robotické), výstředníkové lisování, pracovištěm pro osazení a kompletaci elektromontážních prvků apod. Nabízíme kapacity pro spolupráci na celém výrobku.

PRÁŠKOVÁ LAKOVNA
Nabízíme spolupráci při finalizaci výrobku. Provozujeme automatickou lakovací linku a nabízíme možnost provedení povrchových úprav výrobků v prostřednictvím práškové lakovny. Technologie práškové lakovny umožňuje chemicky upravovat výrobky z ocelového, pozinkovaného a hliníkového materiálu jak pro interiérové, tak pro exteriérové nasazení.

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

pan V. 3.4.2024 - nahlásit
Velmi rychlá odpověď na poptávku a komunikace.
pan J. 6.1.2022 - nahlásit
Dveře hotové, super jednání.
Jiří M. 23.9.2020 - nahlásit
Bezproblémová komunikace, rychlá realizace.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Sazovice č.p. 191, Sazovice, 76301
IČ: 63488051
DIČ: CZ63488051
klimek@mrb.cz
577 112 526
www.mrb.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Petr Hvězda - majitel
hvezda@mrb.cz
734 757 107

Pobočky

POBOČKA KROMĚŘÍŽ
Hulínská 1799/1, Kroměříž, 76753
dosoudil@mrb.cz
+420 606 783 061

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín