Petr Kudera - SolarnistavbyDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Fotovoltaika a větrná energie Solární panely

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Fotovoltaika, Solární panely, fotovoltaické elektrány.

Fotovoltaická elektrárna s dotací až 225 000 Kč
Vše zařídíme za Vás!
Kombinace solárních panelů a tepelného čerpadla výrazně sníží vaše náklady na bydlení. Díky tomu se jedná o jednu z nejlepších investic současné doby. Díky dotacím, které za vás dokážeme vyřídit, nejsou pořizovací náklady vysoké. Na solární panely lze čerpat dotace až do výše 205 000 Kč a na tepelné čerpadlo až do výše 165 000 Kč.

Dotace za vás vyřídíme my a společně tak vytvoříme fotovoltaickou elektrárnu přesně podle vašich potřeb.


Energie ze Slunce
Kvalitně provedená montáž fotovoltaické elektrárny výrazně ovlivňuje výši účtů za elektřinu. Úspory až 95 % jsou dalším faktorem, který ukazuje, kolik benefitů může fotovoltaika nabídnout.

Důležitým prvkem správného provozu fotovoltaické elektrárny je výběr parametrů. Správně zvolený výkon podle současných a budoucích potřeb je klíčem k úsporám. Naši zaměstnanci ve fázi projektování instalace podrobně analyzují spotřebu energie, vybírají výkon systému při zachování odpovídajících rezerv. Přebytky vyrobené elektřiny lze vrátit zpět do elektrické sítě – to je další důvod, proč se přesvědčit o inovativním projektu, jakým je fotovoltaika.

Obnovitelná energie je současnost i budoucnost, ale především nutnost, jelikož vytváří nejméně negativních dopadů na naše životní prostředí.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Molákova 2141/1, Brno - Líšeň, 62800
IČ: 45614733
DIČ: CZ6312270393
info@kudera.cz
608 863 977
solarnistavby.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín