Lukáš Kóré

Hodnocení

Popis činnosti

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Dlaždiči, Izolatéři, Výkopové práce, Zedníci, Minerální izolace, Polystyren, Tekuté izolace, Izolace, Zámková dlažba, Ploty, sloupky a…

Hodnocení od uživatelů (12x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Marta S. 21.11.2022 - nahlásit
Tato firma mě okradla. Měli jsme dohodnuté vyklízení objektu a v ceně byl i odvoz odpadu. Pan Kore si nechal zaplatit za kontejner a jeho odvoz, ale platbu nepredal firmě, která kontejner přístavila. Tím mě připravil o 7 tisíc korun, které jsem musela navíc zaplatit.
Tomáš M. 22.6.2022 - nahlásit
Totální propal. Už nikdy nikdo víc. Obrubníky křivé, dlažba křivá a dost propadnutá na příjezdovce i terase, dořezy hnus; zídka ze ztracenka křivá + špatně přeložená (asi tak 5cm..:-D) a ojebaná na betonu - naházené šutry a zbytky zámkovky samozřejmě neprolité..; zídka ze svahovek křivá neprosypaná hlínou.. Navíc mi zničili rohy fasády kolečkama + díra ve fasádě při žehlení dlažby. Šancí na nápravu měli dost. Pomáhal jsem jim co se dalo. Půjčil vozík, nářadí, míchačku atd.. Kore + Baláž.. přijeli oba, šli do toho oba, chvíli i dělali oba. Oba dva silně nedoporučuju!
Tomáš 14.6.2022 - nahlásit
!!!WARNING!!! Nemá cenu s ním ani s p. Balážem nic řešit, totální podělávka.. milion slibů a skutek utek...klasika.. Šancí na nápravu dostali nespočet. Budu bohužel řešit s PČR a uvidím co se dál stane, naštěstí všechny dodatky a smlouvy jsou podepsanány+ úředně ověřeny atd.. tak snad orgán něco zmůže.. Určitě nikomu nedoporučuju tuto pseudofirmu!!!
Tomáš S. 30.5.2022 - nahlásit
Firma si přivezla dvoje kolečka, ještě rozbitá, takže si vzali moje. Další vybavení bylo nějaké lopaty, krumpáč, rýč, velké kladivo, to je vše. Jediné co bylo domluveno, že jim poskytnu míchačku, kterou ani pořádně nevymyli. Zbytek nářadí si postupně vytahali z garáže. Postupně vytahali vodní váhu, flexu plus diamantový kotouč, prodlužku, kelňu, to se to podniká. Co jim šlo velice dobře, tak byly výkopové práce. Samotná dlažba měla být vyspádovaná ve dvou rovinách a ve styku těchto dvou spádů se mohl dát odvodňovací žlab, což p. Kóré mi sdělil takovou cenu žlabu, že by musel být pozlacený. Já si pak našel na internetu cenu žlabu 25t. s litinovou mřížkou za 1.000 Kč 1 m, ale to už to byly obrubníky zabetonovány v jedné rovině a ještě křivě. Jo a ještě další argument pořád mlel p. Kóré dokola, že na to poskytuje 10ti letou záruku, což je úplný nesmysl. Co se týče pokládky dlažby, tak to není taky žádná hitparáda. Nelícují spáry, dořezky totální katastrofa, po půl roce vyjeté koleje, při navážce hrubého kamene rozbitý vjezd (polámané obrubníky).Jedině kdy byl p. Kóré důsledný a precizní bylo vymáhání zálohy a následného doplatku. Při doplácení jsem neměl pořádně ani čas si dílo prohlédnout, tudíž jsem to nechtěl zaplatit hned až druhý den, až si to projdu a to jsem neslyšel nic jiného, že musí vyplatit lidi. Co je to za firmu co žije z ruky do huby, ale to už je moje chyba. Teď bych chtěl uplatnit tu jeho 10ti letou záruku, ale kupodivu nikde nenajdete na p.Kórého tel. kontakt, přes email, který jsem někde našel nekomunikuje. Obeslali jsme ho doporučeně, co se po něm chce, taky žádná odezva. Závěr z mé strany je ten, že se musíte nejdříve spálit a až poté víte na co si máte dávat pozor, co si máte hlídat, abyste se po zbytek života nemuseli dívat na ten paskvil za 135 000Kč za 103 m2. Já osobně bych si tuto firmu již neobjednala a budu rád, když něco vyreklamuju. Ještě jsem zapomněl říct, že rozhodně firmě nechybí sebevědomí. Při doplácení mi sdělili, že oni dělají jenom na jedničku, tak bych chtěl vidět, jak to vypadá když je to třeba na trojku.
Marek F. 19.5.2022 - nahlásit
Ozval se mi na zhotovení zakázky pan Jan Baláž. Přijel se svým kolegou Tomášem Koré. Domluvili jsme a podepsali smlouvu o dilo na zhotovení s tím že se 4.5. začne a bude trvat cca 14 dni, s tím ze od 20.5. mají další zakázku v Brně. Cena celkového díla byla sjednána na částku 180 tis. Po podepsáni požadoval 60 % zálohy na materiál. Ústně jsme se dohodli ze poslu hned druhy den 70.000 tis. na materiál a po nákupu materiálu a posláni kopie faktury odešlu zbytek zálohy. Hned druhý den ráno jsme peníze odeslali, pan Baláž potvrdil - peníze dorazily. V úterý večer mi pan Baláž volal že dlažba momentálně není proto musel najit jinou a poslal mi fotku Souhlasili jsme. To jsme , ale nevěděli parametry dlažby. Večer poslal ofoceny cenovou nabídku, která vypadala jako faktura. Po prostudování jsme zjistili, že síla dlažby byla pouze 4 cm a nebylo ani požadované množství ani ostatní materiál. Ráno mi pan Baláž volal, že práce nezačnou, protože nemá zajištěnou dopravu. Volal jsem do Hornbachu na zaklade zakázky, zda se může materiál vyměnit. Bylo mi sděleno, že zakázka není ani zaplacena ani rezervována. Po tel. hovoru s panem Balážem kde se vymlouval ze to platil jsem zjistil, že nemluví pravdu. Na to jsme se dohodli na jinou dlažbu. Že má domluvenou dopravu na pondělí začne pracovat. Druhý den mi napsal, ať pošlu zbytek zálohy. Já chtěl jsem vidět zaplacenou fakturu. Řekl, že mam poslat peníze, protože už část zálohy použil pro své potřeby. Začal komunikovat přes pana Korého. Vzkázal mi smskou, že odstupuje od smlouvy ze se mnou není spokojený a že mi pošle v pondělí 9.5. peníze na účet. V pondělí nepřišly, tak jsem ho včera urgoval. Už se neozval a opět mi psal jeho kolega s tím, ať počkám, že shání tu dlažbu, ale už jsem neměl zájem a od té doby nekomunikuje a peníze stále nepřišly. Nemam peníze, ani kousek materiálu a práce taky nezačaly. Jenom samé výmluvy.
Dobrý den pane Ferenčík, prosím vás nepište na můj profil, pište to tomu ským jste smlouvu o dílo uzavíral, protože já zato nemohu, chtěl sem mu jen ze zakázkou pomoct, ale na konec to nešlo. Děkuji Kóré
Slezáková 28.3.2022 - nahlásit
Pán Kóre opravdu spolehlivý chlap , dodržel to co měl, dělali nám zámkovou dlažbu 200m2 a práce odvedená kvalitně, zálohu sem mu také poskytla ve vyšší 60% a dovezl tady veškerý materiál který tady měl mít a také odvedl skvělou práci. Opravdu můžu doporučit.
Suchy 28.3.2022 - nahlásit
Moc šikovná firma doporučuji. Zámková dlažba položena bez chyb. Mladí šikovní chlapci.
David J. 6.12.2021 - nahlásit
Před touto firmou musím varovat. L.Kóré si nechal vyplatit zálohu (70% celkové ceny), práci společně s Balážem rozdělali (hotovo cca 10% celkového rozsahu). Po nějaké době se práce zastavily a začal se vymlouvat na nemoci, porouchané auto, nedostatek financí a času. Pak přestal komunikovat úplně, telefon nedostupný, na emaily a dopisy nereaguje. Vyplacenou zálohu vymáháme soudní cestou.
Renáta W. 24.11.2021 - nahlásit
Celkově to dopadlo dobře, dlažba položena kvalitně. Jediné co můžu vytknout je nedodržování domluvených termínů, chce to pevné nervy. Firmu i přesto doporučit můžu.
Tomáš Z. 11.11.2021 - nahlásit
Firma vybrala zálohu a nic neudělala, zahajujeme právní kroky.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Cottonové 1965/9, Ostrava - Mariánské Hory, 70900
IČ: 09336117

Podobné firmy

Milan Červeňák
Palackého 532, Protivín, 39811

Jiří Štaubert
Trojanovice ev. č. 373, Trojanovice, 74401

Lukáš Merunka
Vidov 47, Vidov, 37007

Elgama Krnov s.r.o.
Bruntálská 1258/103, Krnov - Pod Bezručovým vrchem, 79401

Svatoslav Špaček
K Mazínu 109, Ejpovice, 33701