di 5 architekti inženýři s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Projektová dokumentace Architekti Stavební dozor Inženýrské služby Projektování technického zařízení budov Stavební rozpočty

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Architekti, Inženýrské služby, Projektová dokumentace, Projektování technického zařízení budov, Řízení stavebních projektů, Statika staveb, Stavební dozor, Textilní a membránová architektura.

Jsme inovativní projekční ateliér tvořený architekty a inženýry, kteří úzce spolupracují v průběhu všech fází projektu. Díky tomu se umíme dívat na projekt ze všech úhlů pohledu, a přinášet tak řešení, která zůstávají jinak skryta.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti architektury, projektování, inženýrské činnosti a BIM poradenství. Díky silnému týmovému duchu, mezioborové spolupráci a BIMu vytváříme lepší a do detailu promyšlené projekty s přidanou hodnotou.

Nabízíme:
25 let zkušeností s inovativní architekturou a ucelenými designovými koncepty, ve kterých estetika, funkčnost a ekonomika vzájemně nebojují, ale souzní.
Komplexní služby od architektonického návrhu po prováděcí projekt, všech stupňů projektové dokumentace, skutečného provedení a pasportizace.
Chytré a účelné investování prostřednictvím nových technologií a aplikace BIM procesů, které přinášejí klientům mnohem jasnější pohled na ekonomiku projektu.

JSME TÝM.
A JAKO TÝM
PRACUJEME.
Je nás 35. Každý z nás se na věci dívá z jedinečného úhlu. Společně tak získáváme komplexní 360º pohled. Z této synergie napříč všemi obory se rodí výjimečná a zároveň funkční architektura.

Našimi klienty jsou mezinárodní a české společnosti i privátní klientela. V posledních letech jsou jádrem naší tvorby zakázky developerského charakteru.

Vybraní klienti:

ČEZ a.s.
ČSOB, a.s.
Hochtief CZ a.s.
I&C Energo
ERA Pardubice
Karlín Group
Makro, a.s.
Metrostav, a.s.
Město Kolín
Omnipol, a.s.
Vivus, a.s.
Volkswagen
VCES - Bouygues ČR
Škoda - Auto
Skanska, a.s.
Škofin
Ungelt Partners
OAKS Prague / Arendon a.s.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Koubkova 262/11, Praha 2 - Vinohrady, 12000
IČ: 25678051
DIČ: CZ25678051
vonesova@di5.cz
602 745 878
www.di5.cz

Kontaktní osoba

Zdeňka Vonešová - Zástupkyně Ředitele
vonesova@di5.cz
602 745 878

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín