Podmokelská Stavební Společnost, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Zedníci Izolatéři Zateplení a tepelná izolace Sádrokartonáři Fasády

Popis činnosti

Revitalizace a zateplování panelových domů fotogalerie - referenceStavby rodinných domů a novostavby provozních areálů fotogalerie - referenceOpravy památkových objektů fotogalerie - referenceZateplování rodinných domů a ostatních objektů fotogalerie - referenceFasády objektů fotogalerie - referenceRekonstrukce objektů fotogalerie - referenceOpravy vodojemů fotogalerie - referenceLešení fotogalerie - referenceRekonstrukce koupelen fotogalerie - referenceMontáž sádrokartonů fotogalerie - referenceŠetrné odstraňování graffiti fotogalerie - referenceOstatní práce

o společnosti
Podmokelská stavební společnost vznikla dne 13.1.1997. Oba spolumajitelé Ing. Tesař Miroslav a Kříček Vladimír jsou členy Komory autorizovaných inženýrů. Stavbyvedoucí a výrobní zaměstnanci mají praktické zkušenosti z rozmanitých staveb bývalého OSP Děčín.

Hlavním předmětem podnikání byla od počátku stavební činnost. Společnost se o přízeň zákazníků uchází komplexní službou, tj. poradenstvím, zajištěním stavebního dozoru, návrhy a vlastní realizací.

Provádí:
1. zateplování a revitalizace panelových domů
2. rekonstrukce objektů a koupelen
3. komplexní stavby rodinných domů na klíč
4. fasády objektů
5. rekonstrukce památkových objektů, vč. kostelů
6. montáž sádrokartonů
7. opravy vodojemů
8. šetrné odstraňování graffiti
9. montáž a zapůjčení lešení

Společnost je charakterizována jako menší závod do 25 zaměstnanců. Převažující profese zaměstnanců je zedník, obkladač, dále má vyškolené pracovníky pro zateplování objektů, sádrokartony, svářečské práce.

Pro tyto práce má společnost vybudované odpovídající zázemí v podobě garáží, skladů a stavebního dvora. Společnost je vybavena malou mechanizací, zdvihacím zařízením, trubkovým lešením a malou dopravou.

V rámci dalšího rozvoje společnost spolupracuje s firmou Stavební výplně a.s. Dalovice u Karlových Varů provádějící dodávku, montáž, záruční a pozáruční servis na okna a dveře, včetně všech doplňků,
v plastu, dřevě i hliníku, dále též dodávku a montáž garážových systémů. Firma rovněž spolupracuje s firmou ST plastová okna, který provádí dodávku a montáž oken, dveří, lodžiových systémů, včetně servisu.

Finanční situace společnosti je dlouhodobě dobrá a stabilizovaná. Roční obrat společnosti se pohybuje okolo 20 milionů korun.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Slovanská 504/7, Děčín - Děčín VI-Letná, 40502
IČ: 25014455
DIČ: CZ25014455
tesar.pss@seznam.cz
608 965 101
www.stavby-pss.cz

Kontaktní osoba

Miroslav Alexandr Tesař - majitel
tesar.pss@seznam.cz
608 965 101

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín