MCI Servis, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Advokáti Dotace Manažerské a podnikatelské poradenství Administrace výběrových řízení Provádění analýz (SWOT, analýza projektu, efektivita)

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Stavební dozor, Zadávací řízení, TDI, Koordinátor BOZP, Dotační management,

Firma MCI SERVIS s.r.o. byla založena v roce 2007 jako regionální společnost zabývající se výkonem zadavatelských činností. V současné době jsme jednou z největších regionálních společností v oblasti administrace veřejných zakázek a v posledních letech pravidelně administrujeme cca 150 veřejných zakázek ročně. Základem naší práce je především vysoká odbornost založena na práci dvou zkušených právníků se znalostí i zákona o obcích a praxí ve státní správě a samosprávě a týmu administrátorů veřejných zakázek. Součástí našeho širšího pracovního týmu jsou také specialisté v oblasti projekčních prací, stavebních prací a IT, kteří jsou zárukou bezchybného průběhu zadávacího řízení a provedení všech kroků k jeho řádnému ukončení.

Naším cílem je poskytnout zákazníkovi komplexní službu při řešení jeho projektu, a proto jsme rozšířili rámec poskytovaných služeb také o komplexní servis v oblasti dotací, právní služby, výkon technického dozoru stavebníka či koordinátora BOZP na jeho realizovaných stavbách. V případě potřeby zajistíme pro Vaše projekty i kompletní rozsah nezbytné projektové dokumentace, vč. potřebného projednání s úřady.

Ve vztahu k naší práci a zejména k našim zákazníkům vždy ctíme pravidla upřímnosti, diskrétnosti, loajality a poctivě odvedené práce. Cílem naší práce je spokojený a úspěšný klient.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Pod Vodojemem 2607, Zlín, 76001
IČ: 27718158
DIČ: CZ27718158
marta.cerna@mciservis.eu
739 040 460
www.mciservis.eu

Kontaktní osoba

Marta Černá - majitelka
marta.cerna@mciservis.eu
739 040 460

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín