Ivan Lakatosh

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Izolatéři, Bytové domy, Zateplení a tepelná izolace, Rekonstrukce bytových domů. Těšíme se na splupráci.

Hodnocení od uživatelů (4x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra P. 3.8.2023 - nahlásit
Tak tohle byla naprostá katastrofa. Neskutečný bordel okolo baráku. Vajgly a odpad po chlapech byl všude. Ze začátku to vše vypadalo Ok. Ale ke konci hrůza. Dodrbali co mohli. Finální fasádu dělali v dešti, takže máme potečenou jednu stěnu. Detaily okolo oken atp. jsou naprosto hrozné. Poškrábané hliníková okna. Okapy zavazeli lešení, ale pak už nevrátili do původního stavu. Vikýř na domě měli zaplacen, ale již nedodělali, že neberou telefony víc jak měsíc a odmítají komunikovat, jelikož jsme po nich žádali opravu… Opravdu tuhle firmu NEDOPORUČUJI.
Petr P. 20.7.2023 - nahlásit
Nepořádek na stavbě, neschopní fasádníci, není schopen dodržet dohodu a práci dokončit, uteče ze stavby a nezvedá telefon, neodepisuje na sms, nevrátil ani klíč od vrat ke garáži, kde měl uskladněný materiál. Nedoporučuji!
K. O. 5.12.2022 - nahlásit
Tohle byla naše nejlepší zkušenost s řemeslníky za celou dobu stavby. :) Kdyby každý pracoval a plnil slíbené tak, jako tato parta, tak by stavba domu nebyla tak stresující záležitost. Všichni pracovali rychle a precizně. Kdykoliv jsme si něco za pochodu vymysleli, tak nám to splnili. Pochvalujeme si taky, že když jsme se nemohli rozhodnout, tak nám pan Ivan představil možné varianty a dal nám prostor na rozhodnutí. Když jsme přivezli materiál, tak chlapi hned přiběhli, že nám to vyloží. Po práci si po sobě uklidili. Určitě doporučujeme :)
Radim S. 4.1.2022 - nahlásit
S firmou jsme byli spokojeni, vše proběhlo v pořádku.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Masarykova 224, Brankovice, 68333
IČ: 29234085

Podobné firmy

Robert Schaufler
Příbram na Moravě 252, Příbram na Moravě, 66484

Petr Mach
Okružní 35, Tišice, 27715

Pavel Sobotka - STAVINSTAL
Dánská 2263, Kladno, 27201

Muskox, s.r.o.
U Zámečku 196, Boršov nad Vltavou, 37382

HC Stav, s.r.o.
Libišany č.p. 154, OPATOVICE NAD LABEM, 53345