René NovákDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Zedníci Dlaždiči Interiérové přestavby Podlaháři Malíři a tapetáři Obkladači Suché podlahy Jádrové vrtání Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Provádíme veškeré stavební práce (včetně zahradních úprav (i s návrhy), rekonstrukcí(včetně projektu pro povolení) a řemeslných prací (všech druhů) v Praze a Středočeském kraji. Vše na míru, na klíč, po dohodě možný i velmi netradiční přístup... Reference jisté - možnost osobních prohlídek starších projektů a pod. Provádíme i veřejné zakázky zejména pro bytové domy! Například nyní několik bytových domů v okolí Hanspaulky.

Hodnocení od uživatelů (18x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Ruslan S. 9.5.2023 - nahlásit
Kvalita za rozumnou cenu.
SVJ 28.4.2023 - nahlásit
Pro naše SVJ jsme potřebovali upravit plochu, která byla 50 let neudržovaná a na ní pak vytvořit funkční parkoviště. Poptávali jsme několik rúzných firem. Pro firmu p. Nováka, jsme se rozhodli jednak z důvodů výborných recenzí a dále proto, že jako jediný nabízel rozumnou cenu. Udělali jsme dobře, práce byla odvedena ve velmi dobré kvalitě. Budeme-li potřebovat v budoucnu něco dalšího, tak se určitě obrátíme zase na něj. On i jeho zaměstnanci jsou slušní a ochotní. S klidným svědomím je můžu vřele doporučit. Zdravím Předseda SVJ
Josef H. 31.3.2023 - nahlásit
Profesionalita, bezvadná komunikace a cenová nabídka velice obsáhlá na úrovni odbornosti. Nabízejte tuto firmu dalším zájemcům. S pozdravem za výbor SVJ Ružinovská 1161/8, předseda
Michal O. 5.12.2022 - nahlásit
Byl jsem spojený, i přes nějaké drobnosti (který se najdou vždy u tak rozsáhlé rekonstrukce) vše dobře dopadlo.
Rudolf G. 22.4.2022 - nahlásit
Úprava dvora rohového činžovního domu ve vnitrobloku, včetně nové zdi a dlažby, dopadla velmi dobře. I velmi náročný stavební dozor byl s odvedeným dílem spokojen. Všechny jeho požadavky byly respektovány. Jednání pana Reného Nováka bylo vstřícné a profesionální. Stavbě se plně věnoval a komunikace s ním byla velmi dobrá. Ani špatný přístup na dvorek nebyl pro pracovníky firmy problém. Chod domu nebyl stavbou nijak narušen. Cena i termín dokončení byly dodrženy. Stavební firmu pana René Nováka vřele doporučuji.
Marcela M. 16.3.2022 - nahlásit
Firma nás mile překvapila, rekonstrukce ještě probíhá, ale lze jen chválit. Kvalitní práce, bezproblémová komunikace, solidní cena, mohu jen vřele doporučit.
Kamil P. 23.12.2020 - nahlásit
Velmi vstřícné a osobní jednání
Lukáš F. 18.11.2020 - nahlásit
S panem Novákem a jeho partou jsem byl navýsost spokojen. Skvěle odvedená práce, nutno říci že i skvělá komunikace po dobu trvání zakázky u mě 3 týdny a skvělá cena, která odpovídala cenové nabídce. Snaha vyjít ve všem vstříc se taky cení. Můžu jen doporučit.
pan R. 29.5.2020 - nahlásit
Velmi dobrá komunikace, zakázka provedena v dohodnuté ceně, kvalitě a čase. P. Novák rozumí tomu, co dělá. Dokáže velmi dobře poradit a najít řešení toho, co jsem si "vymyslel". Rozhodně doporučuji.
Radim T. 20.4.2020 - nahlásit
Doporučuji a jsem s prací, cenou, rychlostí a ochotou velmi spokojený.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kladenská 71/127, Praha 6, Vokovice, 16000
IČ: 03165884
DIČ: CZ9412300161
pakatel.sro@gmail.com
724 979 888
www.renenovak.cz

Kontaktní osoba

René Novák - Majitel
pakatel.sro@gmail.com
724 979 888

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín