Ateliér HankováDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Návrhy a realizace interiérů Interiérové přestavby Architekti

Popis činnosti

Nabízíme Vám: NÁVRHY INTERIÉRŮ - Návrhy interiérů od poradenství až po realizaci interiéru na klíč v Praze a středních Čechách. Návrh interiéru – dispozice, využití prostoru, materiálové a barevné řešení, nábytek, návrhy nábytku na míru, zařizovací předměty, osvětlení, dekorace, obrazy. Interiér s použitím Feng-shui.

REALIZACE INTERIÉRŮ - Příprava k realizaci – plány, kresby, nákresy interiérů, projektová dokumentace návrhu. Realizace – zajištění dodávek a výroby od stavebních úprav interiérů až po textilní dekorace včetně ušití a pověšení. Vše po vzájemné dohodě dle požadavků klienta. SAMOSTATNÉ SLUŽBY A DOPLŇKY - Samostatně záclony, závěsy, japonské stěny, římské rolety, rolety, polštáře, přehozy. Tapety a tapetování. Prodej textilu a tapet. Naše nabídka textilu a tapet je k vidění v atelieru kde je i showroom. Originální fotografie a obrazy od konkrétních autorů jako doplněk do interiéru.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Monika M. 3.11.2017 - nahlásit
Ještě nejsme s realizací u konce, ale služby považuji za kvalitní. Paní Hanková je kreativní, skvěle pochopila náš záměr, je vstřícna naším návrhům a přichází s nápady, které bychom sami nevymysleli. Můžu jenom doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Ječná 2, Praha 2, 12000
IČ: 25081594
DIČ: CZ25081594
lucie@hankova.com
602 847 138
www.hankova.com

Kontaktní osoba

Lucie Hanková - majitel
lucie@hankova.com
602 847 138

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín