MARVANSTAV, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení
Elektrikáři Instalatéři Rekonstrukce bytových jader Kanalizace a odpady Půdní vestavby Rekonstrukce bytů Rozvody a instalace Bourací práce a demolice staveb Střechy Rekonstrukce rodinných domů Interiérové přestavby Přestavby a přístavby Rodinné domy Koupelny a sociální zařízení Topenáři Úpravny vody

Popis činnosti

Naše společnost se zabývá komplexní problematikou přípravy, řízení a provádění staveb v oboru pozemního stavitelství v soukromém i státním sektoru a to na stavebních zakázkách od drobného rozsahu (rekonstrukce bytových jader, údržbové práce bytových fondů pro správce nemovitostí), až po stavby a rekonstrukce budov občanské, průmyslové a komerční výstavby.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Michal K. 3.4.2020 - nahlásit
S firmou MARVANSTAV jsme byli nadmíru spokojeni. Vše proběhlo přesně, jak jsme se dopředu domluvili. Ba naopak jsme si vymýšleli v průběhu další různé úpravy. Pan Marvan i jeho zaměstnanci odvedli práci naprosto výborně. Pan Marvan vždy poradil a vše zařídil jak nejlépe to šlo. Takový "přítel na telefonu". Určitě rádi využijeme jejich služeb do budoucna a vřele doporučujeme. Ještě jednou děkujeme.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Březina č.p. 147, Březina, 67905
IČ: 29296978
DIČ: CZ29296978
marvanstavby@email.cz
777 658 944
www.marvanstav.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín