Rozjedemeto s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení
Zedníci Truhláři Dlaždiči Malíři a tapetáři Zateplení a tepelná izolace Obkladači Jádrové vrtání Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Zedníci, Hrubé stavby, Rekonstrukce bytů, Půdní vestavby, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zateplení a tepelná izolace, Fasády, Truhláři, Hydroizolace vnitřních prostor, Dlaždiči a obkladači, Chodníky, Malíři a tapetáři, Úklid bytových prostor, Ostatní.

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr N. 29.8.2023 - nahlásit
Tak takhle to dopadlo když jsme si pozvali pana Mačugu aby nám udělal fasádu na rodinném domě. Po roce jsou na domě stále velké nedostatky které není schopen přijet opravit. Po několika telefonických urgencích kdy se stále vymlouvá a lže je v telefonu sprostý a arogantní. Kdyby bylo možné vrátit čas, nikdy bych ho nepustil pracovat na našem domě.
Pavel T. 26.5.2023 - nahlásit
Zakázka nesplněna v dohodnutém termínu. Dodané parapety byly nižší kvality než dohodnuté. Zakázka plně nedokončena - chybí 1 parapet Špatná logistika (chybějící parapet, nedostatečné množství polystyrenu, nedostatečné množství fasádní barvy) - bylo nutné dokupovat. Provedení nicméně celkem kvalitní.
Petr E. 2.5.2023 - nahlásit
Veliká spokojenost a všem doporučuji.
Milan L. 30.11.2022 - nahlásit
Na základě smlouvy měla firma realizovat sokl, parapety a fasádu na "zahradním domku". Jako vícepráce jsme se domluvili na realizaci podbití. Smlouva podepsaná 30. 9. 2022 s termínem realizace do 30. 9. 2022, do dnešního dne není dokončeno. Fasádní práce započaly začátkem listopadu až bylo podle zhotovitele ideální mrazivé/deštivé počasí. Výsledkem je opršená fasáda, rohy opravovaného parapetu jako když mrskneš hada, opršená mozaiková omítka, rohy do J apod, ošizená příprava broušení, rovinnost neexistuje. Výstupy jak z folklóru když chtěl zhotovitel dílo předat v 20 hodin a nebyl jsem ochoten částku doplatit (když nevím, jak to bude vypadat zítra), předávací protokol který zmiňuje smlouva asi sežral pes, zprávy typu "jak myslíte a karma si tě najde". Doporučil bych zhotoviteli ubrat na hulváctví a přidat na péči o detail. S cenou atakující jedno sto tisíc bych asi čekal lepší výsledek.
D. Princ F. 13.10.2021 - nahlásit
Kvalita hotové práce je dobrá, nebyl ale dodržen termín dokončení (plus 3 týdny je dnes ale spíše výborný výsledek) a náročná je komunikace s majitelem. V porovnání se zkušenostmi známých to bylo nakonec dobré. Cena dobrá. Jako všichni ale po sobě moc dobře neuklidili, to už ale raději neřešíme.
Martin H. 4.3.2021 - nahlásit
Provedeno dle domluvy. Vše v pořádku.
Martina K. 16.12.2020 - nahlásit
Zateplení s fasádou mělo trvat 14 dní, kdy k nám měli chodit pracovat 4 chlapi každý den.... A chodil dělník pouze jeden ( až ke konci 2 nebo 3 ) a dokončení fasády bylo po více jak dvou měsících... Sliby po telefonu, ale realita jiná... no, máme hotovo, ale příště raději něco jiného.
Martin K. 30.10.2020 - nahlásit
Některé pracovníky jsem musel více hlídat, ale jinak byla veškerá komunikace dobrá. Vše co jsem potřeboval, vždy rychle vyřešili.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Smetanova 418, Libušín, 27306
IČ: 05548039
DIČ: CZ05548039
roman.macuga@seznam.cz
602 572 998
www.rozjedemeto.eu

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín