NOVING ROŠTY s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Zámečníci, zámečnické služby Betonové schodiště Stavební zámečnictví Kovovýroba Schodišťové prvky

Popis činnosti

Co nabízíme: - ocelové podlahové rošty - schodišťové stupně - spirálová / točitá schodiště, přímá schodiště - tahokovy - nerezové a kompozitní / GFK rošty - tvarové výpalky - prolamované nosníky - dílce pro kolejová vozidla - ostatní drobné ocelové konstrukce Jsme rychle se rozvíjející česká firma s tradicí sídlící v nových výrobních prostorech ve Starém Městě u Frýdku-Místku. Mimo výše uvedeného prohlubujeme spolupráci s výrobci kolejových vozidel jako korektní partner a spolehlivý dodavatel svařovaných dílů a především všech typů ocelových podlahových roštů (stupátka, plošiny atd.) pro kolejová vozidla. Od roku 2009 vlastníme osvědčení o splnění požadavků předpisu ČD V95/5 a jsme držiteli souvisejících svařovacích certifikátů. Náš výrobní proces a systém řízení jakosti je samozřejmě certifikován dle norem ISO a jsme držiteli certifikátu CE. (Podlahové rošty, Schodišťové prvky, Zámečníci, zámečnické služby, Stavební zámečnictví)

O FIRMĚ
Kdo jsme a co děláme

Firma NOVING ROŠTY s.r.o. vznikla rozdělením společnosti NOVING s.r.o.. Vznikly tak dvě dceřinné společnosti NOVING ROŠTY s.r.o. a NOVING OK s.r.o. .

Nejen na českém trhu už působíme od r. 1990 a jako první jsme nabídli našemu českému trhu nové typy ocelových podlahových roštů (v rámci svých projekčních aktivit především pro energetiku, dopravní stavby a teplárenství).

Jsme rychle se rozvíjející česká firma s tradicí, získali jsme např. nové výrobní prostory ve Starém Městě u Frýdku-Místku, kde nyní vyrábíme a prodáváme všechny typy podlahových roštů (svařované, lisované, tahokovové, nerezové, kompozitní atd. - včetně tvorby kladecích plánů!), z těchto roštů vyrábíme ocelové schodišťové stupně i celá točitá nebo-li spirálová schodiště.



Vyrábíme i menší ocelové konstrukce na míru, prolamované nosníky a v neposlední řadě jsme výrobcem a dodavatelem výpalků jak z klasického plechu tak i z nerezového.

Mimo jiné i prohlubujeme spolupráci s výrobci kolejových vozidel jako korektní partner a spolehlivý dodavatel svařovaných dílů a především všech typů ocelových podlahových roštů (stupátka, plošiny atd.) pro kolejová vozidla.



Od roku 2009 vlastníme osvědčení o splnění požadavků předpisu ČD V95/5 a jsme držiteli souvisejících svařovacích certifikátů.

Náš výrobní proces a systém řízení jakosti je samozřejmě certifikován dle norem ISO a jsme držiteli certifikátu CE.

Naše sesterská společnost NOVING OK se zabývá projekční a konstrukční činností (statické výpočty, projekty nových OK, posuzování stávajících OK, optimalizace projektů atd.)


Představení společnosti NOVING ROŠTY s.r.o., něco málo o nás, co nabízíme, naše certifikace a co jste možná nevěděli

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Radek V. 16.12.2020 - nahlásit
NOVING ROŠTY s.r.o. naprosto bezproblémová komunikace, kvalita i cena, mohu jen doporučit.
Miroslav P. 10.7.2019 - nahlásit
Byl jsem spokojený. Rád firmu doporučím dalším.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Na Baštici 168, Staré Město, 73801
IČ: 28652983
DIČ: CZ28652983
info@novingrosty.cz
+420 595 782 426
www.novingrosty.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Miroslav Přibil - majitel
jednatel@novingrosty.cz
734 314 940

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín