BENET-STAVBY s.r.o.

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 94 %

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Bytové domy, Dřevostavby, Hrubé stavby, Ekologické stavby, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Základové desky…

Hodnocení od uživatelů (20x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Aleš B. 16.12.2022 - nahlásit
Výborná a rychlá práce. Moc děkuji.
Jebemtimater 11.2.2022 - nahlásit
Nezaplatily ani korunu přes Vánoce jsme byly v Německu, měli sme dostat 35000 CZK, ovšem sme ani do teď neviděli ani korunu samej podvodník, už se na ně vaří voda
Jiří K. 16.12.2021 - nahlásit
Nabídli slušnou cenu a hotovo do 5 týdnů. Skutečnost byla zcela jiná. Starou krytinu sundali dlouho předtím než byla dodána krytina nová a navíc velmi neodborně, neodstranili staré hřebíky a tím došlo k poškození krycí folie. To mělo za následek zatečení deště do podkroví. Nechali jsme to firmu opravit s tím, že jsou pojištěni a částku za opravu získáme zpět od pojišťovny. To se ale ani po 3/4 roce nestalo, protože firma není schopná - nebo ochotná - poskytnout pojišťovně požadované podklady. I po dodání krytiny pokládka vázla a bylo hotovo až 1/2 roku po termínu. Stálo nás to hodně sil a "nervů", neustále telefonování, urgování a doprošování a od nich opakovaně sliby a výmluvy! Chválíme klempíře p. Macha, je šikovný a ochotný.
Hana H. 9.11.2021 - nahlásit
Vše proběhlo v naprostém pořádku, nebyl žádný problém.
Dušan B. 13.10.2021 - nahlásit
Jsem spokojený, jednáme o spolupráci na dalších stavebních úpravách. Mohu doporučit.
Milan H. 9.9.2021 - nahlásit
Spokojenost, dobrá komunikace a domluva, vše co slíbili tak splnili. Doporučuji ostatním.
Ladislav N. 9.9.2021 - nahlásit
Firmu Benet-stavby s.r.o. nedoporučuji. Poničili co mohli, nekvalitní práce, rekonstrukce trvala 3 měsíce - březen, duben, květen. Od června nejsou schopni přijet a opravit reklamaci, chybí šrouby v krytině, odtokové díry ve žlabech jsou průměr 5 cm, což je opravdu málo, dále chybí dát redukci ke ke svodu, okapu. Všechna voda se vsakuje a zatéká pod dům a jiné. Zaslala jsem jim foto, nezájem, jen samé sliby. Šéf nebere telefon, ani mi nedal podepsat předávací protokol .Doufám, že se lidé poučí z mé zkušenosti.
Helena M 11.5.2021 - nahlásit
Firma Benet byla nejhorší firma se kterou jsme se setkali. Práce na střeše zahájili na počátku června 2019 a v polovině srpna odjeli od nedodělanė zakázky a už nikdy nepřijeli. Firma neměla k dispozici řemeslníky a celou složitou rekonstrukci dělala parta nekvalifikovaných Romů. Střechu nedodělali, klempířina hrozná, střešní okna netěsnila , do chalupy teklo celý rok. Pan Benet na reklamace nereagoval, stavba nikdy nebyla předaná. Na dopisy našeho právnîka nereagoval. Majitel firmy byl arogantní, hrubý. Cena se proti původnímu rozpočtu velmi navýšila, “vīce práce” bylo velmi oblíbené tvrzení. Nechali jsme si udělat posudek od Cechu klempířů byl velmi negativní Komplet celou střechu , včetně klempířiny 400 m2, jsme následující léto (2020) museli předělat a přeložit. A stálo to znovu spoustu peněz. A ještě si dovolil dát naši střechu jako svou referenci.
Miroslava J. 11.3.2021 - nahlásit
Firma Benet zareagovala na poptávku okamžitě, práce na instalaci nové střechy zahájila také rychle, což jsme vzhledem k havárii staré střechy před blížící se zimou velmi ocenili. Práce provedeny kvalitně, drobnosti odstraněny ihned po upozornění. Jedinou výhradu máme k opožděnému dokončení, ale vše se naštěstí stihlo do zhoršení povětrnostních podmínek. Celkově jsme spokojeni a firmu Benet můžeme doporučit.
Jana V. 5.3.2021 - nahlásit
Firma splnila zakázku bez závad.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

U Suchého dubu 1516, Pardubice, 53002
IČ: 04025521

Podobné firmy

Vapet - technology s.r.o.
Komenského 455, Přeštice, 33401

Miloš Lejske
Průběžná 52, Broumy, 26742

Allsaw Group s.r.o.
Nad olšinami 2444/29, Praha 10 - Vinohrady, 10000

Ateliér Hanková
Ječná 2, Praha 2, 12000

Štěpán Stupka
Hajnice 97, Hajnice, 54466