Jindřich SlanařDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Topenáři Instalatéři Úpravny vody

Popis činnosti

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra C. 10.3.2023 - nahlásit
Velmi šikovný a pečlivý opravář, nakonec nebylo třeba rozdělovač vyměňovat, systém odvzdušnil a seřídil.
Jan B. 18.1.2023 - nahlásit
Pan Slanař byl velice flexibilní a ochotný ! Odvedená práce kvalitní, i cena byla velice přívětivá. Určitě doporučuji!
Tomáš N. 9.10.2020 - nahlásit
Byli výborní: ve WC byla skrytá vada, kterou před nimi neuměl odhalit jiný instalatér. Tito řemeslníci na to ale přišli. Díky.
paní V. 5.8.2020 - nahlásit
Vybrat si z několika firem právě pana Slanaře se ukázalo jako správné rozhodnutí. Již na první schůzce na místě realizace srozumitelně vysvětlil možnosti řešení problému. Velmi oceňuji slušné jednání, spolehlivost, kvalitně odvedenou práci a přiměřenou cenu. Po celou dobu prací výborná spolupráce, včetně dodání materiálu dle mého výběru (obklady, dlažba, nový sprchový kout). Pan Slanař se svým kolegou pracovali rychle a zároveň velmi pečlivě a kvalitně, byly potřeba práce instalatérské, zednické, obkladačské a se vším si pan Slanař a jeho kolega skvěle poradili, možná řešení vždy konzultovali s cílem dle možností maximálně splnit přání zákazníka. Po každé etapě práce byl vždy proveden základní úklid a odvoz odpadu. Oceňuji také, že mi pan Slanař také ochotně napravil další drobný problém v koupelně, na který mne sám upozornil. Moc děkuji panu Slanařovi a jeho kolegovi za perfektní výsledek jejich práce - jsem opravdu maximálně spokojená a velmi ráda doporučuji.
Jan P. 19.6.2020 - nahlásit
Vše proběhlo v pořádku, dle zadání, velmi vstřícný přístup, rychlá a kvalitní realizace, vše zhotoveno do sebemenších detailů.
Martin Z. 13.5.2020 - nahlásit
Dobrá domluva, super práce.
Marie M. 7.2.2020 - nahlásit
Pánové byli rychlí, ochotní, s jejich prací jsem spokojená. Službu Poptávej.cz jsem využila prvně a pokud budu potřebovat, určitě využiji znova. Je fajn zjistit, že něco bezchybně funguje.
Martina N. 3.2.2020 - nahlásit
S firmou pana Slanaře jsem byla velice spokojená. Slušné spolehlivé a rychlé vyřízení .Cena byla adekvátní zhotovené práci. Já sama osobně bych rada spolupracovala s jeho firmou i nadále. Mohu všem stávajícím zákazníkům vřele doporučit.
Zdeněk H. 30.1.2020 - nahlásit
Ochotní a šikovní pracovníci. Doporučuji všem.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Volmanova 1759, Čelákovice, 25088
IČ: 06976808
jindrichslanar@seznam.cz
602 200 979

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín