Šalom všem s.r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Zedníci, Bourací práce a demolice staveb, Obkladači.

Hodnocení od uživatelů (11x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr B. 28.2.2024 - nahlásit
Přejete-li si firmu, o které jste slýchávali, neváhejte a oslovte pana Briana a Šalom všem. Ani jedna práce nebude vyhotovena ve slíbené, natož v požadované kvalitě. S časový termíny, na kterých se dohodnete, již teď nepočítejte, finanční ohodnocení řešitele nebude ani vzdálené požadované ceně a hlavně, připravte se na opravdové stresy, lži a neobyčejnou schopnost fušérství. Pan majitel je sice velice milý člověk, ale jeho zaměstnance si domů pozvat nechcete. Zkušenosti s rekonstrukcemi již mám a divil jsem se, že mne někdo dokáže takto překvapit..
Ladislav K. 23.2.2024 - nahlásit
Spokojenosti
Pavel M. 29.9.2023 - nahlásit
Prvotní domluva, když chtěli získat zakázku byla dobrá. Při realizaci ovšem obrat a vše jinak. Zhotovitel si sám stavbu nezaměřil a poté osočování, že jsme ho chtěli podvést. Navyšování ceny během stavby. V okolí nehorázný nepořádek. Spousty znehodnoceneho materiálu. Problémů spousty a všechny řešeny telefonicky. Osobní jednání už se nekonalo. Stavbu prováděla najatá firma. Ve chvíli, když odešel "šéf" se přestalo dělat. Přesto ve finále uděláno celkem dobře. Komunikace s najatou firmou (tedy s šéfem) byla dobrá.
Tamara J. 18.11.2022 - nahlásit
Rychlý pracovní výkon a flexibilní spolupráce.
Marek Š. 25.10.2022 - nahlásit
Výborná komunikace, celkově spokojen.
Josef H. 10.3.2022 - nahlásit
Rychle, kvalitně při respektování speciálních požadavků zákazníka. Práce vykonána k plné spokojenosti. Po vzájemné dohodě navíc realizována úprava nájezdu do garáže položením dlažby. Mgr. Josef H. za firmu Very fine trade s.r.o.
Martin N. 27.7.2021 - nahlásit
Po čtyřech dnech jsem " firmu" vyhodil. Absolutní fušařina, křivé hrubé omítky, zazděné okno jsem znovu vyboural a zazdil sám, neskutečně drazí a komunikace s nimi byla spíše formou nátlaku. Určitě tuto firmu nedoporučuji.
Přemysl K. 1.6.2021 - nahlásit
Firma slíbila provedení hydroizolace spodní stavby profesionály. Cena vysoká ale spěchalo to, tak jsem souhlasil. Na místo dorazili dva snaživí pracovníci, kteří byli sice pracovití a vcelku i šikovní. Ovšem o správném postupu izolace asfaltovými pásy toho věděli velice málo. Nakonec práci provedli tak, že jsem musel nechat předělat všechny spoje - nebyly dodrženy stanovené přesahy a nebyly řádně natavené. V důsledku toho do stavby zatékalo. Na tuto neodbornost byl upozorněn majitel firmy telefonicky. Avšak k nějaké omluvě či slevě za špatně provedenou práci z jejich strany nedošlo. Velmi NEdoporučuji!
Jaromír N. 29.4.2021 - nahlásit
Doporučuji.
Milena Č. 25.3.2021 - nahlásit
Práce byla provedena kvalitně a rychle i když cena byla poměrně vysoká. Pan Zdeněk Žiga s kolegou Milanem vstřícní a šikovní.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Provazníkova 35, Černé Pole, 61300
IČ: 28330331

Podobné firmy

BALKAP, s.r.o.
Jílovská 426/27, Praha 4, 14200

Aleš Moravec
Sokolovské nám. 373, Přelouč, 53501

TIMO profistavby s.r.o.
Petřvaldská 1193/1, Ostrava, 71000

Vlastislav Hošek
Malešice 47, Dříteň, 37348

Stanislav Krahula
Družstevní 121, Rapotín, 78814