Martin Škoda

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Martin Škoda se specializuje na činnosti: Zedníci, Kominíci, Komíny, Sádrokartonáři, Sádrokarton, Fasády.

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Zuzka 26.10.2020 - nahlásit
POZOR!!!!!!! Ten člověk je podvodník a zloděj. Bere si zálohu, odvede nulovou práci, případně nějaké pokusy, které musíte následně odstranit, čímž vám způsobí další škodu (dle svého jména). Vyhněte se mu, prosím. Jinak bude krást dál!! Počet hvězdiček NULA.
Filip 16.1.2020 - nahlásit
Musím se připojit k negativnímu hodnocení rádoby firmy pana Škody. Dejte si prosím pozor a této osobě se zdaleka vyhněte, aby už konečně přestal s tím cirkusem, kterému říká podnikání. Uznávám, že je naše hloupost dávat jakoukoliv zálohu, bez předem odvedené práce, nebo přivezeného material. Ale naštěstí to bylo "jen" 6000Kč. Materiálu přivezl tak za 1000Kč, zbytek si sprostě nakradl na naší stavbě domu od dalších dělníků a představoval jako jeho vlastní. Nasliboval profesionální práci, ale neprovedl z toho vůbec nic. Pravděpodobně spoléhá na neznalost zákazníků a jen se vymlouvá jak to nejde, nebo se to tak dnes prostě dělá. Takže I když ho upozorníte, že to takto nechcete, stejně si to odflákne po svém a pak se to snaží zamaskovat, aby to bylo aspoň na pohled ok. Připravil nás o strašnou spoustu času - práci na tři dny, dělal skoro měsíc a to s tím, že vám slíbí že přijede ráno, pak se jen vymlouvá (rozbité auto, hodinu na to je u zubaře s akutním zánětem, po dalších pár hodinách je to najednou např. rodinná neodkladná záležitost) a pak jen napíše, že už nemůže zvedat telefony, tak že pouze SMS a již nepřijede. Další den to same a pak tedy někdy přijede, odpracuje hodinu a zase se na něco vymluví. Jím odvedená práce je vyloženě odfláknutá, vůbec nedbá na dané postupy , jen aby měl co nejdříve hotovo ... po těch několika týdnech útrap, jsme ho museli vykázat z bytu a to se ještě tvářil strašně uraženě a dotčeně, že mu nechceme doplatit zbytek peněz ... za co, to mi zůstalo nezodpovězenou otázkou. PS: I když jsem zcela mimo tento obor, po tom, co jsme pana Škodu vyhodili, jsem celou jeho milou práci musel zbourat a dodělat sám. Při bourání mi bylo až do breku, když jsem postupně odkrýval ty hrůzy co tam napáchal :( Ještě jenou - pozor prosím, tohoto pána opravdu na jakoukoliv stavbu nechcete.
Pan L. 12.6.2019 - nahlásit
Katastrofa. Vzal si zálohu 17.000, nakoupil za ni materiál asi za 1.000 Kč, pak asi hodinu pracoval a více se už neukázal.
Eva K. 6.9.2018 - nahlásit
Rozhodně nedoporučuji. Poptávala jsem výmalbu 1 pokoje v paneláku včetně lokálního škrábání na 1 stěně. P. Škoda se ozval velmi rychle a slíbil brzký termín - 1 odpoledne a 1 celý den. Skutečnost byla jiná. První odpoledne přišel a za 1 hodinu a neodborně a mizerně oškrábal všechny stěny, přestože jsem požadovala oškrábání pouze malé části 1 stěny. Další den dopoledne napsal, že nepřijde - měla jsem tedy dovolenou zbytečně. Následující den přišel a za další hodinu zfušoval, co se dalo. Nedodržoval základní technologické postupy - penetraci a nátěry (mnou zakoupenou barvou) provedl bez předchozího vyrovnání a zapravení stěny. Stěnu natřel 2x po sobě bez nutné technologické přestávky na zaschnutí. Po mém upozornění a vyjádření nespokojenosti a pochyb o kvalitě byly vyrovnány pouze největší díry. Navíc nevhodným materiálem (akrylovým tmelem) - na již částečně vymalovanou stěnu. Výsledkem bylo konstatování, že již nemá další barvu a přijde odpoledne. Odešel a už se neukázal - je to již měsíc. Dluží mi zálohu a vyúčtování za materiál, na který jsem mu dala hotovost (což byla moje chyba). Nereaguje. Musela jsem pozvat jiného řemeslníka, který zfušovanou práci nejprve opravil a poté mohlo dojít k vymalování.
Renata S. 28.8.2018 - nahlásit
Firmu Martin Škoda stavební práce vůbec nikomu nedoporučuji. Jeho výsledky jsou děsné. Jeho finální práce vypadá jako by dělalo malé dítě. A to nechci urážet děti. Spáry u obkladů a dlažby nenavazují na sebe, jsou křivé, špatně uřízlé a nerovnoměrně položené. Veškeré chyby maskuje tunou silikonu. Nemá svoje nářadí a drze používá zákazníkovo, které potom taky odcizí. Dlažbu, kterou položil, tak když po ni chodím, tak praská. Po sobě zanechává nepořádek. Nereaguje na telefony, sms, zapírá se.
Eva C. 26.6.2018 - nahlásit
Oslovila jsem p. Martina Škodu, který po osobní prohlídce přijal zakázku s tím, že není problém posunout vodovodní baterie či el. zásuvku. Dokončení práce bylo dohodnuto do konce dubna - začátek května. Bohužel pracovní nasazení nebylo příliš velké (jeden týden např. nepřišel nikdo vůbec), se šetrným zacházením s materiálem nebo majetkem si hlavu moc nelámal. Pracoviště naposledy opustil 24.5. s tím, že mu vodovodní kohoutky nejdou nasadit a umyvadlo si můžeme nasadit sami. Ale konzoly nalepil na zeď naprosto nepoužitelně. Na přiložených fotkách vidíte stav práce po opuštění zakázky. Je mi z toho smutno, jsem sama a teď musím urychleně řešit dokončení, protože v bytě se už mělo bydlet. Věřím, že všichni zedníci takoví nejsou, ale tento jim nedělá dobrou vizitku.
Petr L. 18.5.2018 - nahlásit
Práce byla odvedena dobře, mohu doporučit.
Irena V. 12.3.2018 - nahlásit
Byli jsme spokojení, vše proběhlo v pořádku. Časový termín byl dodržený, nebyly žádné problémy. Vyhověli nám s časem - mohli jsme pouze o víkendu. Mohu doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Haškova 17 - Schránka Drápal, Brno-Lesná, 63400
IČ: 05778310

Podobné firmy

Dostál Company s.r.o.
Holandská 1411/11, Moravská Třebová, 57101

Jiří Matulka
Lábkova 896/7, Plzeň, 31800

Michael Běloveský
Masarykovo nám. 40, Náchod, 54701

Václav Audrlický
Komárov 10, Pardubice, 53001

František Hendrych
Smetanova 994, Vlašim, 258 01