Richard Koriťák

Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 91 %

Popis činnosti

Provádíme veškeré stavební práce a jejich změny, dokončování a odstraňování staveb.Kromě stavebních prací, provádíme i úklidové práce kompletní stavební úklid, vyklizení sklepu, bytových a nebytových…

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Bohuslav H. 4.10.2022 - nahlásit
Komunikace s firmou byla bez problémů. Práce proběhly v dohodnutém rozsahu, termínech a ceně.
Vlastis 1.4.2022 - nahlásit
Varuji všechny potenciální zákazníky a investory před touto firmou, resp. před panem Koriťákem - podvodníkem, lhářem a lemplem. Tato "firma" je nespolehlivá a odvedla absolutně neprofesionální práci při realizaci fasády na rodinném domě. Při snaze vyřešit reklamaci přátelskou domluvou, pan Koriťák absolutně ignoruje hovory, neodpovídá na sms zprávy, nereaguje na e-maily a nechce nebo neumí vyřešit závady a nedostatky, které jeho "firma" způsobila. Pan Koriťák fasády osobně nerealizuje. Najímá si pracovníky, kterých se u nás vystřídalo několik, nedohlíží na ně a prakticky jsme si museli na řemeslníky dohlížet sami a kontrolovat po nich práci. Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince, kteří neuměli česky, byla s nimi náročná domluva na jakémkoliv detailu. Během jejich práce byl na stavbě šílený bordel, neuklízeli po sobě zbytky a odřezky materiálu, okolo domu byly poházené odpadky od svačiny, vajgly, rozházené nářadí, špinavé kbelíky od lepidla a celkově byla za jejich působení na stavbě špína. Kontejner, který měli k dispozici jako zázemí byl v totálním bordelu a při ukončení prací nechali po sobě špinavé oblečení, boty, odpadky a ujeli pryč. Pan Koriťák na stavbu přijel pouze sporadicky na pár minut a vzniklé problémy nebyl schopen vyřešit. Fasáda je vypraskaná, okenní špalety jsou křivé, osazené parapety jsou na mnoha místech poškrábané a ušpiněné od lepidla a omítky. "Firma" je v porovnání s ostatními velmi předražená, proto jsme očekávali perfektní a profesionální práci, nicméně opak byl pravdou. Např. za osazení jednoho venkovního parapetu si pan Koriťák účtoval částku 550,-Kč. Najmutí pracovníci ani nevěděli jak parapety usadit a navíc do nich udělali vrypy, které půjdou jen těžko opravit. Vzhledem k tomu, že jsou zapuštěné do omítky vznikl obrovský problém, který pan Koriťák neřeší a staví se k němu zády. Je to zbabělec, který utíká před problémy, které způsobil. Pan Koriťák je podvodník a lhář!
Tomáš B. 30.11.2021 - nahlásit
Maximální spokojenost, ve všem vyšel vstříc. Domluva na ceně i řemeslníci byli super. Precizně, čistě, rychle a hlavně kvalitně odvedená práce.
Zuzana V. 8.11.2021 - nahlásit
S výsledkem jsme byli velice spokojeni. Práce byla odvedená na vysoké úrovni a tomu odpovídala i cena. Nebyl problém ani při pracích, které nebyli domluvené dopředu, ale domluvili se v průběhu realizace. Doporučuju komunikaci s panem majitelem, případně přímo s fasádníky a každodenní kontroly. Jediné naše zklamání bylo nedorozumění ohledně finální ceny díla. Je potřeba si na začátku domluvit, za co konkrétně platíte, ideálně si projít položkový rozpočet. a ujasnit si, co se počítá do jednotlivé ceny.
Martin Z. 13.10.2021 - nahlásit
Výborné jednání, rychlost a preciznost. Šikovný pan majitel a zaměstnanci taktéž. Vřele doporučuji.
Roman G. 29.7.2021 - nahlásit
Byli rychlí.
Petr S. 12.6.2020 - nahlásit
Pan Koriťák je zkušený stavař (28 let zkušeností) a současně velmi příjemný člověk. Jeho vystupování a jednání bylo za všech okolností klidné, věcné a korektní. Tohle jsem velmi ocenil. Tím ale, bohužel, pozitiva spíše končí. Pro pana Koriťáka pracují totiž ukrajinští dělníci a ty bylo nutné velmi často kontrolovat. Kdykoliv jsem na stavbu přijel (nebydlím tam, bydlí tam moji synové a ti jsou přes týden v práci), nacházel jsem další a další nedostatky v práci těchto zaměstnanců, které bylo nutno opravit. Křivé stěny (do oblouku), dokonce i polystyren nalepený tak, že se výrazně odchyloval od svislice, 1-2 centimetrů vysoké boule na fasádě o rozloze i přes m2, krabaté nadpraží atd. atd. Pan Koriťák vždy přijel, chybu uznal a ukrajinští pracovníci opravili. Jenže tak to šlo skoro pořád a to by, podle mého názoru, být nemělo. A nejhorší ze všeho je oplechování parapetů. Na to si pan Koriťák najal klempíře, který prý pro něj dělá 6 let. Klempíř je přitom postarší, měl by tedy být zkušený. Jeho práce je ale velmi nekvalitní (nerovně provedené ohyby po stranách parapetů, amatérsky sletované spoje) a oprava již prakticky nešla provést. Na oplechování atiky a výměnu žlabu a svodů byl najat jiný klempíř, tam je vše v pořádku. Rovněž nově položená dlažba na balkoně se zdá být v pořádku. Doplňuji, že panu Koriťákovi jsem následně posílal mail s drobnou reklamací. Týkala se toho, že některé parapety dokonce ani nejsou udělané do spádu směrem od fasády, takže na nich po dešti stojí voda.
Stanislav Kyzlink 14.10.2019 - nahlásit
Varuji pred touto firmou! Respektive pred panem Richardem Koritakem. Pan Richard Koritak (Stavby RIKO) pro me delal interiery maleho obchodu, stavebni upravy male zahrady a vse probehlo bez problemu. Problem nastal, kdyz mi pan Koritak delal interier a exterier domu. 1. Problem Drevena podlaha na mnoha mistech nema zadnou dilataci a zacina se zvedat. Pan Koritak mi oznamil, ze to neni problem a nebude. Na otazku zda si mysli, ze drevo se zmenou vlhkosti a teploty nemeni svuj objem (delku) mi odpovedel, ze ne. 2. Problem Drevena terasa. Na drevenou terasu z boroveho dreva mi pan Koritak evidentne zvolil nevhodne osetreni. Natreli ji lakem, ktery behem 2 tydnu z casti opadal a mista zesedla. Terasu jsem reklamoval, nasledne behem asi 14 dnu prisel pan Koritak s kolegou terasu “opravit”. Bylo asi 34 stupnu horka, prime slunicko. Panove terasu jen zametli a zacali natirat i s necistotami, ktere na ni byly. Tato vrstva laku slezla z terasy behem nekolika dnu a zbytky laku bud stale jeste z terasy trci nebo jsou vsude v zahonech, na travniku... Odeslal jsem panu Koritakovi dalsi reklamaci s tim, ze vysledek je jeste horsi. Pan Koritak se mi prestal ozyvat. Po nekolika tydnech se mi mu podarilo dovolat s tim, ze pan Koritak na me zacal kricet, ze nikam nepojede a ze jsem si problem zpusobil sam tim, ze jsem pozadoval opravu terasy. On pry terasu opravovat nechtel. Na konci telefonatu mi slibil, ze se “prijede podivat”. Po vice nez mesici od reklamace se pan Koritak prijel podivat. Omluvil se mi, ze na me kricel a konstatoval, ze terasa je opravdu ve velmi spatnem stavu a ze celou vec bude reklamovat u sveho dodavatele laku. Po delsi odmlce, nemoznosti se dovolat pan Koritak prijel s dalsim panem (asi dodavatel laku a dreva). Vzali si vzorek terasy, odpadleho laku a odjeli. Nasledne se mi pan Koritak opet nekolik tydnu neozyval, nebral telefon. Nasledne se ozval s tim, ze bohuzel jeho dodavatel se mu neozyva a on za to nemuze. Nicmene pry mu je me “lito” a tak kdyz si vyberu a koupim nejaky olej, tak ze mi s tim prijdou zkusit neco udelat a nejak to pretrit. Panu Koritakovi jsem sdelil, ze mi s nim jiz dochazi trpelivost a ze nebudu nic dalsiho platit, nestojim o opravu jako minule a chci terasu jakou jsem si objednal. Po dalsich dnech rozcilovani jsem panu Koritakovi napsal sms, ze pokud neni schopen prijmout za svou praci odpovednost a opravit poradne co pokazil, tak at uz radeji vubec nechodi. Pan Koritak neprijel a ja tak mohu terasu za temer 200 tis. Kc vyhodit. Ani nemluvim o dalsich drobnych nedodelcich, ktere pan Koritak slibil dodelat a neudelal. Pan Koritak je pro me obrovske lidske zklamani. Znam ho nekolik let. Zrejme mu stoji za to se takhle lidsky ponizit a nekoho podvezt jen kvuli cca. 20 000 Kc, ktere by oprava stala. Pritom jsem u nej utratil nekolik set tisic a jeho sluzby nejsou vubec levne. Stanislav Kyzlink
S p. Kyzlínkem se známe dlouho.. Je pravda že venkovni terasa byla natřena špatným nátěrem. Nátěr i prkna byly dodány na doporučení, a doporučený nátěr se loupal. Reklamoval jsem to u výrobce, který uznal reklamaci. Ano trvalo to cca 3/4 roku. Pan Kyzlink zapomněl uvést to, že jsem dodal úplně novou terasu.
Kateřina D. 28.5.2019 - nahlásit
Můžeme jen doporučit, super komunikace, pracovní nasazení zedníků na 150 %. S prací a realizací jsme spokojeni. Nenastal žádný problém.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Zlonín 7, Zlonín, 25064
IČ: 42155053
DIČ: CZ7009091441

Podobné firmy

David Fábry
U Zahrádek 476, Slavičín, 76321

David Hála
Budilova 161/15, Plzeň - Jižní Předměstí, 30100

SKH stavební firma Karel Hollý
K Dubu 171, Jeřmanice, 46312

René Novák
Kladenská 71/127, Praha 6, Vokovice, 16000

Plumber TOP, s.r.o.
Brtnice č.p. 28, Velké Popovice, 25169