Dominik Opálka

Hodnocení

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Tesaři.

Hodnocení od uživatelů (11x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Dáša V. 15.4.2024 - nahlásit
Práce není dokočnená , už se to táhne druhým rokem . Vše jsem zaplatila do předu . Nezvedá mě telefon a když už ho jednou za čas zvedne tak mě klidně řekne že už do týdne přijede a zase se nic neděje. Nevím už na koho se obrátit.
Klára 3.1.2024 - nahlásit
neodpovida, dluzi mi 100 tisíc
Roman T. 5.9.2023 - nahlásit
Pan Opálka nezvedá telefon, práce je odvedená velmi nekvalitně a není schopen dodržet nic na čem se domluví.
Roman 29.8.2023 - nahlásit
Pan Opálka nedodrží snad nic na čem se domluví. Práce je spíš fušeřina a po jeho zásahu Vám vzniknou jen starosti a další náklady. Všem doporučuji vybrat jiného řemeslníka. A jako perlička je to, že nezvedá ani telefon.
Barbora P. 23.6.2023 - nahlásit
P. Opálka nereaguje na reklamaci a výzvy k opravě. Krytina chybně vystřižená okolo elektrického sloupu, netěsní prvek umístěný kolem el. sloupu, iz. plachta přečnívá je neukončená, závětrné lišty nejsou dostatečně přišroubované a nejsou navedené do okapu, ale ven z okapu. Okapy mají spád na opačnou stranu, než mají mít a tečou v každém spoji......
Vlastimil B. 10.11.2022 - nahlásit
Spokojenost.
Aleš 13.9.2022 - nahlásit
V říjnu 2021 pan Opálka na základě smlouvy o dílo započal práce s výměnou naší eternitové krytiny za plechovou Blachotrapez. Na začátku se vše zdálo bezproblémové. Práce se ale táhly, jím slibované termíny nedodržoval. Dílo předal 17.1.2022 !!! , já vše smluvené doplatil a od té doby jsem jej uháněl, protože s každým deštěm teče voda pod krytinu, v obou úžlabích a z obou stran oplechování střešního okna. Ptáte se, co se stalo? Nevím. Do dnešního dne vady neopravil, obě úžlabí a oplechování jsou provedeny nekvalitně, jsou zde naplácané bílé a černé tmely a bitumenové SOS pásky. K opravě se za celý tento rok nedostal, nepomohla ani oficiální reklamace, předžalobní výzva ode mne, ani od advokáta. Takže advokát podal žalobu k soudu a čekáme, jak soud rozhodne. O tom pan Opálka věděl, že už nechci čekat a jsem připravený situaci řešit právní cestou. Každopádně pan Opálka neřeší, že voda teče po polydifuzní fólii a ta není na stálý "přísun" dešťové vody koncipována. Voda dále vzlíná a teče podbitím. Hrozí zatečení na záklop střechy, pod ním jsou krovy a izolace a pak máme vodu v interiéru. Takž krédo pana Opálky, že dobře ví, že dobrá střecha je základ, je pouhá fráze. 30.7.2022 k nám přivezl 4 nové plechy, složil je do trávy a přikryl svým žebříkem (asi jich má hodně), a to je tak za celou dobu vše. PROSÍM - buďte obezřetní a opatrní, komu podobné realizace svěříte. Na webu má pan Opálka fotky realizací a ano, je tam i naše zmršená střecha. Z fotky nelze poznat skutečný stav. Jak to bude dál netuším. Pokud máte zájem, pošlu Vám realistické fotky, jak to u nás dopadlo. Pište na cyclos@centrum.cz . Aleš / Frenštát pod Radhoštěm
Marie V. 16.3.2022 - nahlásit
ok
Oto J. 21.1.2022 - nahlásit
Komunikace super, chlapi byli dochvilní, dorazili podle domluvy. Byli sympatičtí a rychlí. Bohužel rychlí až moc. Než jsem se rozkoukal byly dvě odpoledne a hotovo. Detaily jsem zaregistroval až později při bližší prohlídce. Žlaby od sebe, nezasunuty, spojeny nějakým plechem, který byl přichycen jedním vrutem (viz foto). Prý se to tak dělá kvůli dilataci. Prošel jsem se dvěma vesnicemi a nikde jsem takový spoj neviděl, ani u starých domů ani u novostaveb. Žlaby všude vsunuty do sebe. Asi ve tvou třetinách délky také viditelný protispád. Prý je to ok, ale přeměření ukázalo, že to skutečně v protispádu je. Vzal jsem tedy dlouhý ale vachrlatý žebřík, a v místě posledního háku jsem opět sundal střešní tašku, hák odmontoval, v dílně trochu narovnal, vyvrtal v rovné části háku další otvor aby se hák dal upevnit trochu výš, a vše vrátil na místo. Tím jsem dostal tuto část žlabu aspoň do roviny. Také mám trochu obavy kam bude voda ze střechy při prudším dešti stékat. Okraj střechy totiž spadá až k vnějšímu okraji žlabu. No uvidíme. Je to trochu škoda, vím že se říká že za kvalitní práci je třeba si zaplatit. Mě 10.000 Kč za 6 hodin práce nepřipadá nějak málo a kdyby tomu chlapci dali o dvě hodinky víc, mohlo to být perfektní.
Lukáš h. 19.1.2022 - nahlásit
Všem doporučuji, ochota vstřícnost. Co jsme domluvili, to platilo.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Horečky 2000, Rožnov pod Radhoštěm, 75661
IČ: 09530762

Podobné firmy

Patrik Vašek
Stachovice 22, Fulnek, 74245

Michal Sixta
U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Petr Procházka
Roženecké Paseky 48, Věcov, 59242

Bedřich Přezvinský
U pošty 286/6, Brno, 62500

Jiří Menšík
Letkovská ev. č. 9, Kyšice, 33001