Viliam Barsony - Vokamont.czDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Instalatéři Plynaři Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Úpravny vody

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Instalatéři, Plynaři, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, instalace, opravy či rekonstrukce vodních rozvodů a domovních odpadů, ekonstrukce rozvodů ÚT, opravy rozvodů ÚT v domech a bytech, termoregulace rozvodů ÚT, výměny termoregulačních ventilů, dvouregulačních kohoutů, kotlů a otopných těles, podlahové vytápění, montáž slunečních kolektorů, zednické práce v domech a bytech, opravy omítek a zdí, obklady a dlažby, rekonstrukce rozvodů plynu, montáže plynových spotřebičů, opravy plynových spotřebičů, revize rozvodů plynu, montáže a údržba elektroinstalace, revize rozvodů, rekonstrukce koupelen.

Rekonstrukce bytů Ostrava
Ve sdružení instalatérů VOKAMONT se specializujeme na řadu činností, které jsou nezbytné při výstavbě i rekonstrukci bytů či rodinných domů. Soustředíme se na vodoinstalatérské, topenářské, zednické či plynařské práce a realizujeme také elektroinstalace. Působíme v Ostravě a v jejím okolí. Využíváme tradiční a léty prověřené i moderní pracovní postupy. Navzdory našemu širokému záběru si u nás můžete být jisti špičkovou kvalitou služeb, které dokládají bohaté reference, zveřejněné i na našich webových stránkách.

Naše znalosti v těchto oblastech potvrzují také certifikáty a osvědčení našich pracovníků. Těm samozřejmě nechybí ani bohaté zkušenosti ze všech zmíněných oblastí. Úzce spolupracujeme také s vybranými výrobci a velkoobchody. Jsme tak pro vás schopni zajistit veškeré vybavení i materiál za výhodné ceny.

Potřebujete pomoc při výstavbě, rekonstrukci nebo modernizaci svého bydlení? Pokud máte zájem o kvalitní instalatérské služby, určitě nás kontaktujte.

Proč si vybrat právě nás

Nabízíme instalatérské práce malého i velkého rozsahu.
Máme potřebné znalosti a mnohaleté zkušenosti.
Kvalita a spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě.
Dodržujeme smluvní termíny a na vaše požadavky jsme schopni reagovat i v expresním termínu.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Václava Košaře 120/12, Ostrava, 70030
IČ: 40271137
DIČ: CZ6404051060
vokamont@vokamont.cz
603 463 801
www.vokamont.cz

Kontaktní osoba

Viliam Barsony - majitel
vokamont@vokamont.cz
603 463 801

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín