Švema JOB, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Sádrokartonáři Zedníci Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce panelových domů Rekonstrukce rodinných domů Přestavby a přístavby Rekonstrukce památek Rekonstrukce průmyslových staveb Základové desky Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž Ploty, oplocení Ploty, sloupky a pletivo Omítky a štuky

Popis činnosti

Naše společnost vznikla spojením zkušených řemeslníků se smyslem pro zodpovědnost a skvěle provedenou práci. V připadě zájmu o naše služby, neváhejte zavolat na číslo +420 733 703 605 nebo napsat na e-mail svejdikmartinjob@gmail.com, kde se domluvíme na dalších podrobnostech jako je druh práce, cena a čas. Naleznete nás také na fb stránkách Švejdík. Těšíme se na Vás.

Kompletní služby v oblastech Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zedníci, Maltové a omítkové směsi, Obklady a dlažby, Ploty, sloupky a pletivo, Základové desky, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Ostatní, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Hydroizolace - ostatní, Ploty, oplocení, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Obkladači.

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr O. 13.12.2023 - nahlásit
Byli jsme spokojení, práce byla odvedena kvalitně. Termín se sice lehce zpozdil, ale vše bylo zhotoveno do podzimu. Jsme tedy spokojení a firmu můžeme doporučit.
paní O. 29.7.2022 - nahlásit
Firma mne oslovila na jaře po mé poptávce. Domluvili jsme si termín v červenci, který dodrželi. Ačkoliv naší vinou (hospitalizace manžela a pod.) nebylo vše připravené a vyklizené včera jsme skončili a s cenou jsem také spokojená.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Za Školičkou 682, Jaroslavice, 67128
IČ: 09128603
DIČ: CZ09128603
svejdikmartinjob@gmail.com
733 703 605
svemajob.cz
www.facebook.com

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Martin Švejdík - Majitel
svejdikmartinjob@gmail.com
+420 733 703 605

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín