PROGEO data, spol. s r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Geodetické služby 3D tisk

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech 3D sken, Geodetické služby. 3D skenování, 3D skenování interiérů, skenování otevřený prostorů, poskytování dat dřívějších zaměření. 3 D sken interiérů.

O FIRMĚ
Jsme firma vzniklá oddělením z firmy PROGEO Jihlava. Soustředíme se na moderní metody zaměřování založené na zpracování mračen bodů vznikajících 3D skenováním nebo fotogrammetricky. Zakázky vyžadující usazení do souřadného systému připravujeme ve spolupráci s geodety. Spravujeme polohopisná data technických map měst a obcí v okrese Jihlava a data získaná z měření geodetů PROGEO, případně data dodaná obecními úřady od jiných geodetů .

Interiéry a menší lokality zaměřujeme ojedinělým ručním skenerem Geoslam REVO. Komunikace a exteriéry nevhodné pro měření ručním skenerem skenujeme kooperaci s firmami používajícími statické skenery Trimble, Faro nebo skenery na autě. Data zpracováváme v softwaru Geostore V6, který využívá databázové úložiště od firmy Geovap.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Na Valech 450/17, Jihlava, 58601
IČ: 07273631
DIČ: CZ07273631
pavel.sochor@progeodata.cz
776 303 749
www.progeodata.cz

Kontaktní osoba

Pavel Sochor - majitel
pavel.sochor@progeodata.cz
776 303 749

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín