Filip Zahustil

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme především služby v oborerech Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zedníci, Zámková dlažba, Fasády, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce nabídku

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Markéta W. 7.9.2023 - nahlásit
Vybrala jsem jsem si jednu firmu, která začala zadanou práci provádět. To trvalo první měsíc. Potom už jsem slyšela spoustu lží a výmluvy že je pan nemocný nebo jeho příbuzní. Zaplatila jsem mu všechny požadované peníze. Bylo to dokonce ještě více než jsme se původně domluvili. Začátkem května mně poprosil ještě o půjčku dvacet tisíc a závažně jsme se domluvili na termín 15.5. 2023. Peníze jsem mu půjčila. Rekonstrukci nedodělal a již po druhé jsme posunuli termín na 20.6. 2023. Za celou dobu v tom bytě nikdo nebyl. Což mně potvrdili i sousedí. Ve stavu prací se nic nezměnilo. Byt jsem našla ve stavu jako někdy v dubnu. A to mě naprosto ujistil, že rekonstrukci dodělá v daném termínu. Po tomto jsme se do třetice domluvili, že byt bude dodělaný a v pořádku 21.7. Přes všechny sliby a neustálého posunování termínu dokončení zakázky je byt neustále ve stavu ve kterém je dokončení v nedohlednu. Už jsem tuto záležitost řešila i přes právního zástupce, kterého jsem najala. Ani na opakované jeho výzvy a ani dokonce po zaslání pradžalobní výzvy před třemi týdny se ve stavu věci nic nezměnilo.
poho-da 25.5.2023 - nahlásit
Nedoporučuji !!Pan Mrkus vybral zálohy na materiál za cca 72 tis., dalších 6tis. na opravu auta, a dokonce chtěl zaplatit i práci předem. Když mělo přijít na zateplování střechy, začaly výmluvy, když jsem zjistila, že ani materiál není zaplacen, ukončila jsem mou objednávku, a chtěla peníze zpět, jinak že podám trestní oznámení. Pan Mrkus navrhoval splátkový kalendář, který ovšem ,opět pod dalšími výmluvami neplní. Řeší policie a vychází napovrch, že je nás asi více podvedených.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Vaclavska, Ždánice, 69632
IČ: 17409918

Podobné firmy