David Tomaszewský

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 93 %

Popis činnosti

David Tomaszewský se zabývá těmito činnostmi. Sádrokartonáři, Zedníci, Bytové domy, Rodinné domy, Nízkoenergetické domy, Základové desky, Fasády, Zateplení a tepelná izolace, Interiérové přestavby,…

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

paní I. 16.5.2024 - nahlásit
Byla jsem moc spokojená, nemám co vytknout.
Aleš T. 18.4.2024 - nahlásit
Vyspárování dlažby ve dvou místnostech. Po připomínce , která směřovala ke kvalitě provedení v jedné místnosti, byla tato opravena a nyní pěkná.
elemart 15.4.2024 - nahlásit
Pan David Tomaszewský, který se skrývá za nickem fajnjob nebo dtstav (stejné e-mailové adresy6a koncovka@post.cz) je podvodník. Proveřte si jeho IČ 74248707. Je v insolvenčním rejstříku jako notorický neplatič. Vše funguje jen do chvíle, než mu vyplatíte zálohu. Dluží na všechny strany, takže vašimi penězi zalepí své dluhy jinde. Vy se pak divíte, že dva dny pracuje a dva dny se nic neděje. Před uzavřením smlouvy o dílo, doporučuji důkladnou kontrolu položkového rozpočtu. Výhodná cena u něj znamená, že řada věcí chybí a pak účtuje tzv. vícepráce. Některé položky jsou účtovány dvojitě apod. Jeho kvalita práce je nedostatečná. Nezná normy, pracují pro něj nekvalifikovaní lidé, kteří půlku času proflákají, protože je nikdo nekontroluje. U mě tři týdny pracovali dva romové, se kterými byla těžká domluva. Za tu dobu rozbili zrcadla, probourali se se do vedlejší kanceláře a každý den jsem po nich vynášel hromadu nedopalků od cigaret a zbytků od svačin. Přišli v lepším případě v 7 hodin, do půl osmé kouřili a ve 13 hodin zmizeli. Často i dříve. Pan Tomaszewský svévolně mimo smlouvu o dílo, provede práce, které jsou zbytečné nebo dokonce poškodí objednatele. Třeba seká omítky s tím, že jsou špatné. Neumí správně kalkulovat ani provedení vodoinstalace, ani tepla (elektřina, plyn apod.), i když to tvrdí. Většinu věcí zadává dalším subjektům, ale protože dluží, kam se podívá, mnozí bývalí spolupracovníci s ním nechtějí mít nic společného, takže vy jen čekáte a čekáte. Přeložení cca 2 metrů plynových trubek, které slíbil do dvou dnů, jsem si po třech týdnech odkladů zajistil sám. Stejné to bylo s rozvody elektřiny. Naúčtuje vám odvoz odpadu, ale zůstalo to po něm na dvoře... Po měsíci jsem s ním ukončil spolupráci. Dluží mi radiátory a konečné vyúčtování, které slíbil. Pokud se spálíte jako já, doporučím, abyste s ním jednali v přítomnosti svědků a o jednání si udělali zápis. Stejná zkušenost jako předchozí pán. Další informace poskytnu na čísle ±420 722181990.
Martin Š. 5.1.2024 - nahlásit
Rychlá domluva a následně i realizace zakázky.Vše OK.
Leo 26.9.2023 - nahlásit
Tomaszevsky je v insolvenci.Vezme si zálohové peníze,pak chvilku dělají,pak chce foršus,a když mu ho dáte,vytratí se jako smrad.Dneska jsem na nĕj podal trestní oznámení.. Je to normàlní gauner a ŝvorcový podvodník.Pro bližší informace mi klidně volejte 777125576.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200
IČ: 74248707

Podobné firmy

Martin Kostelecký
Ostravice 351, Ostravice - Ostravice, 73914

myconstruction s.r.o.
Na Spojce 610/6, Praha 10, 10100

Ing.Arch. Šárka Seidlová
Máchova 876, Beroun, 26601

Teplopro CZ, s.r.o.
Husovo nám. 80/7, Děčín, 40502

Luboš Fanta
Ortenova 78, Kutná Hora, 28401