VKN-OMÍTKY s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Zedníci Maltové a omítkové směsi Fasády Omítky a štuky Zateplení a tepelná izolace Sádrokartonáři Stropy Obkladači Obklady a dlažby

Popis činnosti

Jsme rodinná stavební firma s dlouholetými zkušenostmi. Specializujeme se na dílčí stavební činnosti jako strojní omítky (vnitřní omítky, tepelněizolační omítky), hrubé podlahy (anhydrit, cemflow, betonové podlahy), fasády (kompletní zateplovací systém), sádrokartonové konstrukce nebo obkladačské práce. Nejsme bezejmenná parta řemeslníků „na kolech“, kterou těžko dohledáte, když nás budete potřebovat. Za svou práci poskytujeme náležité záruky dle platných zákonů. Spolupracujeme pouze s renomovanými nadnárodními výrobci jako např. Maxit, Morfico, Knauf, Cemix, Sakret apod. Soustředíme se převážně na strojní provedení, čímž je práce přesnější a kvalitnější.

Kvalitně provedené práce je u nás samozřejmost.
V čem se lišíme od ostatních? Co můžete o nás očekávat?
Oproti konkurenci vám ovšem nabídneme další přidané hodnoty:

- Spolehlivá komunikace
- Zaměření na místě
- Přehledná cenová nabídka
- Standardizované postupy
- Kooperace s ostatními řemesly
- Fotodokumentace
- Technické listy
- Doporučení
- Záruky

Svou práci realizujeme jak v celých bytových domech jako subdodavatel, tak i v běžných rodinných domech přímo investorům.
Za dobu své existence si společnost získala důvěru svých zákazníků a potvrdila ji vysokou profesionalitou a realizovanými projekty.
Vytvořili jsme si rozsáhlou základnu dodavatelů vysoce kvalitních materiálů a za velkoobchodní ceny, díky čemuž je zaručena nejen kvalita, ale i rozumná cena. Naší specializací jsou strojní omítky, sádrové omítky, venkovní strojní omítky, vápenocementové omítky, venkovní strojní omítky, strojní sádrové omítky, jádrové omítky, sádrové stěrky, štukové omítky, strojní fasáda, ale nabízíme i lité podlahy, sádrokartony, montáž sádrokartonu.

Svou práci realizujeme jak v celých bytových domech (BD) jako subdodavatel, tak i v běžných rodinných domech (RD) přímo investorům. Letitou praxí jsme vyvinuli systémové nástroje, jak předejít chybám a dokumentovat jednotlivé kroky před i během realizace, což není u konkurence standardem. Pečlivě informujeme investora v jednotlivých krocích. Jsme profesionálové ve svém oboru a součástí našich služeb jsou i interiéry na klíč. Pro klienta to znamená dokončení interiéru, dokončení stavby, omítky a malby.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Nerudova 1326/39, Beroun, 26601
IČ: 10696172
DIČ: CZ10696172
info@vknomitky.cz
608 686 989
www.omitkyapodlahy.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Tomáš Gall - Jednatel
tomas.gall@vknomitky.cz
608 686 989

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín