Vladimír ŠtancDoporučeno

Doporučeno Hodnocení
Rodinné domy Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Omítky a štuky Zateplení a tepelná izolace Hrubé stavby Přestavby a přístavby Dlaždiči Instalatéři Malíři a tapetáři Montáž oken a dveří Obkladači Ostatní Sádrokartonáři Topenáři Zedníci

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Betonové podlahy a konstrukce, Zámková dlažba, Ploty, sloupky a pletivo, Rodinné domy, Hrubé stavby, Základové desky, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Ploty, oplocení, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby.Instalatérské práce,atd.

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra S. 16.4.2024 - nahlásit
Výborná práce. Vše proběhlo včas podle plánu, domluvy, podle rozpočtu. Zůstalo po práci čisto a domluva byla radost. Rozhodně doporučuji a ještě jednou děkuji!
Zdeněk H. 29.6.2023 - nahlásit
Ze všech firem co se zajímali o mojí zakázku, měl nejlepší cenu. Ostatní to měli dost, nebo hodně předražený (jedna o 11 000-, druhá dokonce o 24 000 Kč). Na mojí práci (16 000 Kč) nechtěl ani zálohu. Kluci přišli s vedoucím, někdy kolem 10 hod. a odpoledne někdy v půl 3 už to bylo hotový. Hodnotím ho jako slušného, spolehlivého člověka, který se nesnaží zákazníka oškubat. Dělá všechny možné práce, takže až budu zase někdy něco potřebovat, tak se v prvé řadě obrátím na něj.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Generála Janouška 846, Praha 9, 19800
IČ: 62919458
vladastanc@seznam.cz
605 354 359

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín