Aqua Enviro, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Geologické práce

Popis činnosti

Aqua Enviro, s.r.o. se zabývá těmito činnostmi. Geologické práce, Vrtané studny od projektu po vodoprávní povolení Hydrogeologické průzkumy a monitoring Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb Sanačně geologické průzkumy a odstraňování ekologických zátěží Ekologické audity a analýzy rizik Odborné posudky a studie, odborný dohled a supervizní činnost Projektování a výstavba, provozování vodních zdrojů a výkon funkce balneotechnika EIA - posuzování vlivů na životní prostředí Hodnocení nebezpečných vlastností odpadů Hloubení sond, vrtů a vsakovacích studní a jejich odborná likvidace Čerpací, stoupací a vsakovací zkoušky, odvodnění stavebních výkopů Odběry vzorků vod, zemin, půdního vzduchu a odpadů

Společnost byla založena v září roku 2003 dvěma společníky s cílem vytvořit dynamickou právnickou osobu, která bude schopna projektantům, investorům, stavebním společnostem a dalším zákazníkům nabídnout kompletní rozsah geologických průzkumných i projekčních prací, a to inženýrskogeologický průzkum pro zakládání staveb, hydrogeologický průzkum pro zasakování dešťových vod do horninového prostředí, hydrogeologický průzkum pro zajištění zdrojů podzemních vod pro individuální i hromadné zásobování a průzkum i monitoring starých ekologických zátěží.

Dále provádíme vlastní výstavbu vodních zdrojů, retenčně vsakovacích systémů, sanaci znečištění, provozujeme vodní zdroje a zajišťujeme výkon funkce balneotechnika a hydrogeologa u zdrojů přírodních minerálních vod.

Pro tyto činnosti má společnost zavedený a udržovaný systém managementu jakosti podle ČSN EN ISO 9001:2009 a systém enviromentálního managementu (EMS) podle ČSN EN ISO 14001.

Pro každého klienta, ať už českého nebo zahraničního, zpracováváme co nejširší záběr v uvedených problematikách tak, aby se investor nebo jeho dodavatelé mohli plně soustředit na svoje specializované cíle a přitom byla dokonale zvládnuta i problematika sanací, odpadů a zakládání staveb, a to ve sjednaných termínech a v kvalitě podle platných předpisů a požadavků investora i příslušných orgánů státní správy.

V neposlední řadě se zabýváme posuzováním vlivů na životní prostředí (EIA) a zpracováváním posudků v oblasti inženýrské geologie a geotechniky a ekologickým poradenstvím.

Vedle této komerční činnosti spolupracuje společnost AQUA ENVIRO s.r.o. s přírodovědeckou fakultou Masarykovy univerzity formou přednášek, zabezpečováním praxí studentů, konzultacemi diplomantům a posudky diplomových prací.

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Radek B. 16.7.2021 - nahlásit
Jsem velmi spokojen s firmou, která mně byla doporučena stránkami Poptavej.cz. Rychlé, přesné, profesionální a slušné jednání. A tím pádem jsem spokojen. Určitě ještě využiju.
Tereza V. 2.8.2019 - nahlásit
Velmi dobrá a kvalitní spolupráce. Vše velmi rychle provedeno. Mohu jen dál doporučit

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Ječná 1321/29a, Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, 62100
IČ: 26907909
DIČ: CZ26907909
aqua@aquaenviro.cz
776 600 852
www.aquaenviro.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Oto Pospíšil - jednatel
info@aquaenviro.cz
776 600 852

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín