HOTÁREK JANDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Revize elektro zařízení

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Revize elektro zařízení, Ostatní, Revize elektřiny, elektro revize, revize elektroinstalací v domácnostech, obytných domech, firmách na stavbách, revize elektroinstalací rozvaděčů, elektrorozvoden, jističových rozvodných skříní, elektrorozvodů objektů a staveb, revize elektroinstalací výrobních linek, zahradní techniky, strojů (pevně ukotvených, přemístitelných, mobilních), revize elektrického ručního nářadí, prodlužovacích šňůr a rozdvojek, elektrických spotřebičů (přenosných i nepřenosných), revize hromosvodů a zemničů, revize elektrických přípojek nízkého napětí

Nabízíme Vám kvalitní služby v oblasti revizí elektrických zařízení nízkého napětí do 1000V včetně revizí hromosvodů v prostředí třídy A a B (prostředí s nebezpečím výbuchu).

Naším cílem je provedení revize elektrických zařízení na takové úrovni, abyste se mohli stoprocentně spolehnout na její bezpečnost, jak z hlediska možného úrazu elektrickým proudem, tak z hlediska možného vzniku požáru nebo jiných škod, způsobených poškozenou nebo nevhodně provedenou elektrickou instalací.
NAŠE NABÍDKA
Provádíme revize vyhrazených elektrických zařízení nízkého napětí, a to výchozí, pravidelné i mimořádné, včetně hromosvodů.

revize elektroinstalací v domácnostech, obytných domech, firmách na stavbách
revize elektroinstalací rozvaděčů, elektrorozvoden, jističových rozvodných skříní, elektrorozvodů objektů a staveb
revize elektroinstalací výrobních linek, zahradní techniky, strojů (pevně ukotvených, přemístitelných, mobilních)
revize elektrického ručního nářadí, prodlužovacích šňůr a rozdvojek, elektrických spotřebičů (přenosných i nepřenosných)
revize hromosvodů a zemničů
revize elektrických přípojek nízkého napětí
Doplňkové služby:
Provádíme výchozí, pravidelné nebo mimořádné revize
Zajišťujeme přihlášky k odběru el. energie
Při vypracování revize automaticky hlídáme termíny příštích revizí
Odstranění závad nebo nedostatků drobného charakteru nabízíme v rámci revize zdarma
Pomoc při tvorbě protokolů o určení vnějších vlivů dle ČSN 33 2000-5-51 ed.3
Zajišťujeme elektromontážní práce ve spolupráci se smluvním partnerem
CENÍK
Ceny za revizní služby jsou smluvní - dle obsahu zakázky a rozsahu práce. Prosím, informujte se předem prostřednictvím emailu nebo telefonu.



Proč provádět revize?
Po revizi elektro budete vědět v jakém stavu je Vaše provozované elektrozařízení
Revizemi elektro předejdete úrazu elektrickým proudem.
S pravidelnými revizemi elektro si snížíte riziko nebezpeční požárů a také újmy na zdraví a majetku
Protože vám v případě vzniku požáru nebo úrazu elektrickým proudem pojišťovna nevyplatí pojistnou částku nebo plnění výrazně zkrátí, pokud nemáte vypracovanou revizi a nebo máte revize již propadlé.
Revize elektro vyžadují platné zákony, nařízení vlády a vyhlášky. Zejména podle zákona č.: 262/2006 Sb. (zákoník práce), zákona č. 378/2001 Sb, je každý provozovatel elektrického zařízení (podnikatel) povinen zajistit revize elektrických zařízení dle ČSN 33 1500, revize elektrického ručního nářadí dle ČSN 33 1600 a revize elektrických spotřebičů dle ČSN 33 1610.
Protože Vám může kontrolní orgán (Inspektorát práce) udělit finanční pokuty až do výše 2.000.000,- Kč, dle zákona č. 251/2005 Sb
Revize elektro je jedním ze základních požadavků při certifikaci na ISO. Je pravidlem, že při každém auditu na ISO budete muset předkládat platné revize.
Revizemi elektro ušetříte náklady za opravu a pořizování nových elektrozařízení. Ceny revizí jsou v porovnání s cenami nového vybavení nepatrné.
Pro kolaudaci nové stavby potřebujete výchozí revizi elektrické instalace a hromosvodu

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Útěchov 141, Útěchov u Moravské Třebové, 57101
IČ: 1485962
DIČ: CZ8504253857
elektrorevize-hotarek@email.cz
608 623 200
revizehotarek.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín