Martin Lacko

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Výkopové práce, Zedníci, Základové desky, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Ploty, oplocení

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Lena 10.8.2021 - nahlásit
Pan Lacko se nám za tu dlouhou dobu neozývá, stále nám dluží peníze za neodborně provedenou práci, za kterou jsme znova zaplatili 60 000 Kč, nedoporučuji vůbec.
Lenka H. 10.5.2021 - nahlásit
Nejsme spokojeni. Elektrika ani odpady hotové nejsou a první dny se začala natahovat perlinka na všechny zdi i dobré, které to nepotřebovaly a jedna místnost zaštukována, i když byly nerovnosti na stropě. Špatně uložený septik a částečně zabetonovaný. Znehodnocený materiál, který nebudeme platit 2x. Práce je neodborně udělána, komunikace malá, skoro žádná. Již 14 dní se nic neděje a jen se slibuje. Již jsme zaplatili částku 140 000 Kč a neustále po nás chtějí další zálohy a doklady o práci žádné. Žádná pořádná smlouva, ani razítko a částka peněz námi daná neodpovídá provedené práci.
Veronika B. 4.5.2021 - nahlásit
Stavenú firmu pána Lacka NEDOPORUČUJEM! Na začiatku dubna jsme si s pánom Lackom dohodli termín začatia výstavby na 14.4. Ráno 14.4. mi pán Lacko volá, že príde až 17.4. a za 2 dni bude terasa hotová. 17.4. prišiel s dvoma chlapmi a vykopali jamu na terasu - za 3 hodiny mali jamu (10-12 cm hlbokú) vykopanú a odišli (platili sme zálohu 10 tisíc)- prídu znova 19.4. 19.4. prišli štyria a zabetónovali len polovicu obrubníkov (platili sme znova zálohu 10 tisíc) - po 3 hodinách znova odišli stým že prídu 20.4. a terasa bude na 100% 20.4. už celá hotová. Bohužiaľ 20.4. volal že v Bauhause nemajú na sklade dlažbu - pritom nám 17.4. tvrdil že dlažbu má objednanú aj s dovozom. Potom sme mali dohodnuté, že prídu 22.4 - 23.4 - samozrejme ani jeden dátum neprišli - znova rovnaké výhovorky že firmy nemajú materiál (v Bauhause nemajú dlažbu a iná firma nemá šterk). KONEČNE prišli 24.4. (na konci dňa znova záloha 10 tisíc) a 25.4. štyria. Mali sme dohodnuté že terasa sa bude robiť zo zámkovej dlažby a pod zámkovú dlažbu pôjde šterk veľkosť 16/32 = 3 tuny a šterk veľkosť 4/8 = 1 tuna. Pán Lacko však objednal len šterk 4/8 = 2,5 tuny. Dohodu na tomto materiále som mala aj v sms-ke, avšak dohodu nedodržal. Šterk neudupávali - šterk len vysypali a hneď nato ukladali dlažbu. Výsledok ich celodennej dvojdňovej práce je vidieť na fotkách. Bohužiaľ na fotkách nie je možné zachytiť ako je terasa krivá - v strede terasy je priehlbina - pod vodováhu sa mi zmestila celá dlaň ruky. Dlažbu sa pokúšali rozoberať a opravovať asi 8 krát - Výsledok je trochu lepší ale nerovnosti stále ostali. Nakoniec nám pán Lacko "odporučil" nech si požičiame pěch a nerovnosti si samy vyrovnáme !!! Pretože oni nebolo schopní postaviť rovnú terasu. Odvoz hliny, ktorí sme mali sem smsku tiež dohodnutý sa tiež nekonal. Pán Lacko navrhol, že nám hlinu prídu odviesť 26.4. ale odvoz by sa platil ešte navyše. Po týchto skúsenostiach sme už radšej s pánom Lackom ďalší deň nechceli mať nič spoločné. 25.4. sme doplatili 13 tisíc, dokopy sme teda zaplatili 43 tisíc CZK. Obrubníky sú však krivé, zámková dlažba je krivá, termíny neboli dodržané (pôvodne mala byť terasa hotová 14-15.4). Určite neodporúčame.
Július M. 7.12.2020 - nahlásit
Velmi špatně odvedená práce. Spousta zničeného a zbytečně spotřebovaného materiálu, který si ve finále zaplatí zákazník, velmi nekvalitně odvedená zednická práce, špatně vyvázané rohy (i 5nevyvázaných cihel na sobě), nedodrženy rozměry stavby (délky zdí, pravé úhly rohů, ani svislost zdí) Neprofesionální přístup, garážová firma, která se nevyzná ve výkresech a nejsou schopni přečíst ani dodržet to, co spolu namalujete a odsouhlasí vám. Strašně rychlý nástup lidí na stavbu a maximální pracovní nasazení v první den, aby následně mohli inkasovat zálohu. Na DPH se raději ani neptejte, nemají nejmenší potuchu, jak funguje. Firma si vámi sjedná cenu, kterou v průběhu navyšuje. Firma neposkytne žádnou odpovědnou osobu, která je trvale na stavbě. P. Lacko ráno doveze 2-4 lidi, které nechá na stavbě a večer je vyzvedne. Každý den jiný lidi. Neměli žádný vlastní nářadí, že si to zednické vybavení koupili na můj účet ve stavebninách jsem se dověděl až dodatečně. Bez detailního rozboru, jaké materiály se použijí a rozpočtu, kolik konkrétně bude za jaký materiál a v jakém množství a kolik konkrétně peněz budou chtít za konkrétní práci v m2, nebo v běžných metrech se s nimi nedoporučuji dohadovat. Dejte si velký pozor na své peníze. Bohužel jsem je musel ze stavby vyhodit. Možná bohudík, ale dnes nikdo z lidí, kteří tady pracovali nejsou k zastižení, jen se nabalili a nemají žádnou odpovědnost. Za vyzdívání si nechali uhradit 3-básobek běžné ceny, podotýkám že za práci, která byla špatně udělaná a musela se rozebrat.
Jan Č. 10.6.2020 - nahlásit
Dopručuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Spolkova 10, Brno, 60200
IČ: 08432872

Podobné firmy

Jiří Juřena
Husova 1091/22, Jeseník, 79001

Dagmar Vovsová
Tlustice 202, Tlustice, 26801

Roman Fuštej
Libhošť 389, Libhošť, 74257

CANNONEER group s.r.o.
Mostecká 88/48, Horní Jiřetín, 43543

Leoš Janeček
Rozstání č.p. 159, Světlá pod Ještědem, 46343