ZLP s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Obaly, obalový materiál

Popis činnosti

Naše firma se specializuje na výrobu plastových poštovních obálek (vč. bezpečnostních), pytlů (rolované i volně ložené), sáčků (pro balení potravin, textilu a ostatního zboží), reklamních i tzv. košilkových tašek, fólií (rolované i volně ložené), přířezů (pro balení masa, ovoce i zeleniny), vysokopevnostních pytlů do drtičů nebo na suť, sáčků s eurovýsekem, tašek s klopou pro e-shopy, polohadic a hadic z materiálu PP a PE. Všechny obaly mohou být potištěny! Vyráběné obaly jsou určeny především výrobcům nebo zpracovatelům potravin, textilu, průmyslovým firmám, logistům, e-shopům a reklamním společnostem, velkoobchodům a dalším uživatelům.

Využíváme vlastního informačního systému, který umožňuje podávat zákazníkovi přesné informace o realizované zakázce a celkově zvyšuje kvalitu nabízených služeb a vzájemné spolupráce se zákazníky. Zajišťujeme kompletní služby od návrhu a výběru vhodného obalu, jeho designu, výroby až po případné kompletace zakázek.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Sázavská 101, Senohraby, 25166
IČ: 25620665
DIČ: CZ25620665
info@zlp.cz
603 570 677
www.zlp.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín