Tom.stavDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 93 %
Zedníci Studnáři Dlaždiči Interiérové přestavby Malíři a tapetáři Obkladači Jádrové vrtání Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Zámkové dlažby, Zednictví, Rekonstrukce, Zedníci, Přestavbay, Vyklízecí služby, Kácení stromů, Dlaždiči a obkladači, Elektrikáři, Instalatéři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Studnáři, Výkopové práce, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Čerpací technika, Zámková dlažba, Fasády, Kanalizace a odpady, Omítky a štuky, Příčky a stěny, Rozvody a instalace, Studny, Žumpy, jímky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Výškové práce

Hodnocení od uživatelů (44x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Zdeňka V. 22.2.2024 - nahlásit
S prací řemeslníka a jeho party jsem byla velmi spokojena. Jsou sehraní a již jsem si u něho předběžně zamluvila další zakázku.
Miloslava M. 25.9.2023 - nahlásit
Dobrý.
Karel H. 26.6.2023 - nahlásit
Profesionální přístup a rychlé jednání při opravě střechy. Děkuji za včasnou opravu.
Oldřich N. 6.6.2023 - nahlásit
Firma mi renovovala termoizolaci střechy dále pak rekonstrukci sádrokartonových konstrukcí a podlahu, dále prováděla některé stavební úpravy fasády, zámkové dlažby a opěrných zdí. Vše proběhlo v souladu s dohodnutých postupem a cenou kvality a rychlost práce byla OK - Já jsem byl spokojený a s porovnáním na další nabídky cenově byla firma mírně levnější než ostatní nabídky.
Arnošt H. 6.6.2023 - nahlásit
Naprosto žádné výhrady. Cena mohla být mírnější, ale z hlediska poměru výkon: cena je vše v pořádku. Zvláště oceňuji pohotovost, rychlost a serióznost jednání.
Tomáš V. 25.11.2022 - nahlásit
Vědí co a jak, přemýšlí o zakázce a dokončí ji podle domluvy v termínu. Cena je srovnatelná s jinými nabídkami. Jsem spokojený.
Jiří B. 26.9.2022 - nahlásit
Jednoduchá domluva, práce provedena v dohodnutém termínu a v ucházející kvalitě. Cena za provedené práce mohla být dle mého názoru nižší.
Elemir E. 6.9.2022 - nahlásit
Hledal jsem firmu, která by byla schopna rozebrat nekvalitně položenou zámkovou dlažbu a položit novou. Přihlásil se pan Tomáš Žemba, s kterým bylo jednání velmi konstruktivní. Svoji profesionalitou, zkušenostmi, schopností srozumitelným způsobem vysvětlit postup prací, termín ukončení a odevzdání díla a zdůvodnění ceny díla mě jednoznačně přesvědčil. A dobře jsem udělal, že jsem mu svěřil výkon práce. Parta chlapů která nastoupila hned na druhý den, to byly švýcarské hodinky. Každý z nich věděl, co má dělat, neviděl a neslyšel jsem žádné zmatky, dohadovaní. Prostě profesionálové plným coulem! Výsledek předčil moje očekávaní. Po ukončení práce čistota a pořádek na staveništi. Doporučuji pana Tomáše Žembu a jeho partu chlapů každému, kdo požaduje a očekává profesionálně odvedenou práci.
Věra K. 17.8.2022 - nahlásit
Vstřícné jednání i rychlá realizace zakázky - pokládka zámkové dlažby 25 m2. Perfektně odvedená práce, mohu jen doporučit.
Martin V. 24.3.2022 - nahlásit
Doporučuji - výborná komunikace, slušnost, čistota práce (i během realizace - v jakékoliv fázi jsme se měli jak dostat domů "suchou nohou"). Naprostá transparentnost ohledně veškerých nákladů pro zřizovatele. Co nebylo v původní dohodě (materiál či práce), tak vše bylo konzultováno - a to i když jsme nebyli doma - vše nafotili, poslali, vysvětlili a diskuze probíhala telefonicky. Pečlivost a přitom rychlost práce. Poradí, vysvětlí a vyhoví. Flexibilita a to i ohledně zcela neočekávaných víceprací. V kostce prostě férový přístup - a perfektně odvedená práce.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

1. máje 99, Dymokury, 28901
IČ: 05984572
DIČ: CZ9211210833
zembaprace@email.cz
728 705 717

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín