Allsaw Group s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Interiérové přestavby Dřevostavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Modulární stavby

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Bytové domy, Dřevostavby, Ekologické stavby, Hrubé stavby, Městský mobiliář, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Orientační tabule, značení turistických tras, Ostatní, Parkovací a platební automaty, závory, turnikety, Rodinné domy, Veřejné a areálové osvětlení, Základové desky, Interiérové přestavby, Ostatní, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Revitalizace odvodněných ploch, Vodohospodářské stavby a Revitalizace vodních toků, Bazény, sauny a vířivky, Zemní práce, Obklady a dlažby, Zámková dlažba

Hodnocení od uživatelů (12x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Hana J. 3.8.2023 - nahlásit
Dobrá a věcná komunikace, nástup na úklid ve velmi krátkém termínu, pracovnice šikovné a rychlé. Celková spokojenost. Mohu doporučit.
Lusi 14.7.2023 - nahlásit
Vše super,dle dohody.Doporučuji.
Kateřina V. 13.6.2023 - nahlásit
Domluva i úklid perfektní a ceny příznivé. Jsem spokojená a doporučuji!
Petra M. 2.5.2023 - nahlásit
Musím moc pochválit jednání, realizaci a vše bylo naprosto perfektní a dle dohody, doporučuji všem.
Libor P. 6.1.2022 - nahlásit
Pan jednatel je komunikativní a vstřícný. Práce byly vykonány přesně dle dohody a bez zjištěných závad. Doporučuji!
Michal M. 19.10.2021 - nahlásit
S firmou jsme realizovali stavbu bazénu a od začátku vše fungovalo perfektně. Plánování stavby: měli jsme určité představy které nám pan Kanchiy upravil, vysvětlil proč by to tak nedělal a navrhl jiné řešení - a to je to co od řemeslníka, stavitele chceme. Mohl tupě udělat tak jak chceme a nebo ze svých zkušeností navrhnout jiné řešení, které se nakonec ukázalo lepší. Realizace: dělníci přijeli mezi 7 - 8 hodinou a odjížděli po 18 hodině - práce fakt odsýpala už jen to, že jsme stihli komplet bazén za necelé 2 měsíce v tom počasí, jaké toto léto panoval, je super výkon. Vypadá to, že práce byla odvedena kvalitně, čas ukáže. Celkově jsme byli velice spokojení a tuto firmu mohu doporučit.
Magdaléna H. 15.10.2021 - nahlásit
S firmou jsme byli moc spokojeni, pan Vasyl ochotně a rychle reagoval na naše požadavky, otázky. Řemeslníci byli slušní, pracovití, vždy po sobě uklidili, vyšli nám vstříc když bylo potřeba. Rekonstrukci fasády jsme plánovali mnoho let a samozřejmě jsme se obávali problémů, ale musím říct, že vše šlo velmi hladce a rychle k naší velké spokojenosti, fasáda je krásná. Firmu můžu jen doporučit.
František B. 28.4.2021 - nahlásit
Vřele doporučuji, pracovníci pracují pružně a reagují bez problémů na podměty ze strany investora.
Oxana S. 13.11.2020 - nahlásit
Firma mi prováděla rekonstrukci panelového bytu (koupelna, záchod, kuchyň, vymalování, nové podlahy). S výsledkem a přístupem k práce jsem spokojená. Vše proběhlo podle mých požadavků a smluvených termínů. Po rekonstrukci bylo všechno uklizeno. Oceňuji vstřícné jednání a schopnost poradit. Firmu můžu doporučit.
Pan I. 15.8.2019 - nahlásit
Super

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Nad olšinami 2444/29, Praha 10 - Vinohrady, 10000
IČ: 04999339
DIČ: CZ04999339
allsawgroup@gmail.com
777 713 696

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín