Róbert Kóré

Hodnocení

Popis činnosti

Firma Róbert Kóré vám nabízí služby v těchto oblastech. Dlaždiči, Podlaháři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Obvodové zdivo (cihly, tvárnice, překlady), Zámková dlažba,…

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Eva G. 13.11.2023 - nahlásit
Práce byla odvedena kvalitně, v dohodnutém termínu. Komunikace byla velmi dobrá. Firmu bych doporučila ostatním. Túje byly silně přerostlé, přesto provedli ořez perfektně.
Eva S. 5.10.2023 - nahlásit
Rychlá domluva a realizace.
Marcela V. 29.9.2023 - nahlásit
Firmu Róber Kóré, vůbec nedoporučuji. Tváří se jako spolehlivá, odborná firma s praxí a zakázkami státní sféry. Žádala jsem o hydroizolaci sklepu, kde byla vlhkost. Pan Kóré, jeho bratr Lukáš Kóré a pravá ruka Roman Olšanecký, tvrdili, že můj požadavek bez problému zvládnou. Cena byla rozložená na čtyři platby + jako bonus jsem měla dostat zahradnickou údržbu tůjí. ( ostříhání ). Celková cena byla stanovena na 285 000 tis. Pan Kóré se svým týmem začali kopat. Hned ze startu bagrista prorval vodovodní připojku, i když na to byl upozorněn, kde přesně je. Bagrovali úplně bez uvažování. Stále však tvrdili, že je to normální postup. Práce byla odvedena absolutně neodborně, kdy z vlhkého sklepa mám jezero pokaždé, když trošku zaprší. Mimo to je poškozené odpadní potrubí, ve sklepě vyrvaná izolace atd. Práci dodnes nedokončili. Také jsi mimo stanovenou částku půjčil 1x 7000 Kč na odvoz betonu a 1x 5000 Kč na odvoz sutin, protože u sebe neměl. Poté tam nechal kontejner, který jsem opět platila ve výší 3500Kč. Momentální škoda na mé nemovitosti je cca 350 000 tis a já jsem mu dala 250 000 tis. Každým dnes se poškození horší. Pan Kóré se svým týmem, nekomunikují, stále se vymlouvají, neberou tel. a když už ho vezme, vymlová se jeden na druhého. Již měsíc se s nimi snažím domluvit. Dům je poškozený, zahrada zničená, díry v zemi a do domu musím po paletách. O mém psychickém stavu nemluvě. Již jsem podala trestné oznámení a v nejbližších dnech mu bude doručena také předžalobní výzva. Pokud má někdo stejnou zkušenost, prosím kontaktujte nás na e-mailu info@michaela-svobodova.cz a můžete se připojit k žalobě. Dávejte si pozor na tuto firmu, je to pro mě noční můra.
Milan U. 21.9.2023 - nahlásit
Celkově lze hodnotit jako poměrně úspěšnou realizaci.
Šárka K. 19.9.2023 - nahlásit
Chtěla bych pochválit pracovníky fa Kóré, kteří neúnavně ručně kopali zeminu a vydláždili chodníky v 30st. vedrech. Ořezali jehličnany, které vadily v dláždění. Chodníky jsou rovné. Mrzí mne, že mi tady nechali hromadu štěrku, abych si 25 cm výkopy kolem chodníku dosypala a dorovnala sama a zbytek nepoužitého betonu nechali na trávě, kde nemůže proto jezdit autom. sekačka, nemám na to čas, starám se o ochrnutého manžela, i když makám na baráku chlapskou práci. Zaplaceno dostali pořádně. Pak nezvedali mobil.
Navrátil 13.9.2023 - nahlásit
Firmu Kóré můžeme doporučit dělali nám zamkovou dlažbu a plot ze straceného bednění vše proběhlo rychlé a kvalitně
Blanská 13.9.2023 - nahlásit
Chtěl bych pochválit fa Robert Kóré dělali nám 45m2 zámkové dlažby, vše proběhlo tak jak mělo a jsou opravdu šikovný. Firmu mohu doporučit s pozdravem Blanská.
Petr K. 23.8.2023 - nahlásit
Firmu absolutně nedoporučuji a varuji před pracemi jejím prostřednictvím (vč. podružné firmy Lukáš Kóré). Po sepsání smlouvy a započetí prací pomocí objednaného bagru si vzali zálohu na materiál, který byl součástí plánované realizace, ve výši 135 + 5 tis. Kč, z jejíž části nakoupili štěrk a zbytek utratili. Poté napsali zprávu, že do smluvené ceny se nevejdou a požadovali její navýšení o téměř 100 % s tím, že materiál si mám koupit za své. Práce, kterou rádoby odvedli, se musela udělat znovu - hluboký výkop, křivé všechny obrubníky, nepevný beton... Zpronevěru a podvod řeším přes trestní oznámení a advokáta ohledně částky převyšující 85 tis. Kč.
Robert M. 25.7.2023 - nahlásit
Totálně nespolehlivá, vše umí, ale když přišlo na práci, tak neměli ani kolečka, žádné nářadí neměla, ani na kauci, aby si zapůjčili řezačku. Po dvou dnech jsme se rozloučili s tím, že nemají na to, že by to dodělali, zaplatil jsem jen poměrnou část. Práce hrozná, reklamace bez reakce, vše jsem si musel nechat opravit a dodělat jinou firmou. Rozhodně nedoporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská Ostrava, 70200
IČ: 19243499

Podobné firmy

Tomáš Hadač
Studené 67, Studené, 56164

Dmytro Mandzyuk
Nad Tratí 128, Mnichovice - Božkov, 251 64

Tomáš Havlík
Bořivojova 2431/5, Praha - Vinohrady, 13000

TS- Stavokon, s.r.o.
Jablunkovská 420, Třinec, 73961

GIMON, s.r.o.
Za Poštou 1063/12, Praha 10, 100 00