Marek Versan

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 90 %

Popis činnosti

Nabídka služeb: Klimatizace – bytová, kancelářská, Elektrikáři, Studnáři, Výkopové práce, Minerální izolace, Polystyren, Příslušenství pro izolace, Ostatní, Porobeton, Schodišťové prvky, Beton,…

Hodnocení od uživatelů (12x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jan K. 29.6.2023 - nahlásit
Celkově hodnotím vysoce pozitivně. Jedině snad lehké zpoždění s předáním revizní zprávy.
Zuzana S. 28.3.2023 - nahlásit
Rychlá domluva, výborně odvedená práce. Určitě doporučuji.
SOŇA K. 8.3.2023 - nahlásit
Naprostá spokojenost, komunikace výborná, provedení super, bez zbytečných škod na fasádě, cena příjemná.
Rudolf V. 8.3.2023 - nahlásit
Celková spokojenost jak v jednání, tak s odvedenou prací.
Lukas P. 29.12.2022 - nahlásit
Instalaci provedli až na druhý termín kdy první instalace byla zrušena pár dní před instalací. Druhý termín se již uskutečnil a instalace proběhla, ale revizní zpráva dle domluví do 30 dnů poštou nepřišla, takže jsem požádal telefonicky o nápravu a zaslání revize dle dohody ale jediné co mě bylo posláno tak email s kopii revize a slib že originál zašlou do dnes mě nebyla originální zpráva firmou doručena !!!!
Dana S. 20.12.2022 - nahlásit
Elektro práce byly provedeny k mé spokojenosti firmou VEMARO - Marek Versan.
Václav B. 30.8.2022 - nahlásit
Velmi profesionálně provedená práce, vstřícné jednání.
Edita N. 24.6.2022 - nahlásit
Vše provedeno rychle a bez problémů.
Lubomír B. 16.3.2022 - nahlásit
Rychlá a super spolupráce. Přesná cena, žádný odhady. V den realizace přijeli kvůli nějaké nehodě v Brně později, a hned dal slevu, že se to stalo. Doporučuji jako super firmu. Škoda, že nestavím více baráků.
Iveta P. 11.1.2022 - nahlásit
V měsíci březnu 2021 jsem pro realizaci vybrala firmu Versan Marek. Byla mi zaslána cenová nabídka, kde jsme se dohodli, že p. Versan provede v květnu 2021 rekonstrukci elektroinstalace, zapravení omítek, nový obklad koupelny, SDK podhledy, výmalbu bytu, nátěry zárubní a radiátorů. Jednání s panem Versanem bylo na počátku velmi korektní a podle něho nic nebyl problém, všechno firma provede. Z počátku vypadalo, že vše probíhá dobře (hrubé práce). Ovšem finální dokončení bylo provedeno velmi nekvalitně. Posléze jsem zjistila, že mi naúčtoval materiál, který neodpovídal množství ani kvalitě. Po upozornění z mé strany několikrát měnil vyúčtování a sliboval nápravu. Na základě daných skutečností jsem se rozhodla pro ověření kvality díla oslovit soudního znalce v příslušném oboru, který odvedenou práci pana Versana zhodnotil následovně, cituji: „Provedené práce na rekonstrukci bytové jednotky byly provedeny mimořádně nekvalitně, neodpovídají jednak normovým ani běžně akceptovatelným standardům a je zcela zřejmé, že převážná část dodaného materiálu a s ním spojené provedené práce musí být odstraněna a musí provedeny nové opravy omítek stěn, SDK stropů, maleb, nátěrů a elektroinstalace v obvyklých standardech. Náklady na odstranění vad a závad zjištěných jsou u každé položky rekonstrukce vyšší než poslední cenová nabídka na tyto práce.“ Vyhotovený posudek jsem panu Versanovi na jeho žádost zaslala a ten poté přestal zcela komunikovat. Mým právním zástupcem mu byla v listopadu zaslána předžalobní výzva, na kterou také nereagoval.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Šabata 414, Dambořice, 69635
IČ: 06194087

Podobné firmy

Štěpán Stupka
Hajnice 97, Hajnice, 54466

Elektro Hán s.r.o.
Revoluční 110, Nýřany, 33023

Profibaumeister s.r.o.
Příkop 838/6, Brno - Zábrdovice, 60200

Josef Mašek
Tyršova 40, Klatovy, 33901

Comfort General Services inc., s.r.o.
Vranov 95, Vranov, 66432