Studio HK-InterierDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Návrhy a realizace interiérů

Popis činnosti

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Návrhy a realizace interiérů. Zabývám se komplexním řešením interiérů na klíč a interiérovým poradenstvím. Náplní mé práce je rozvržení vnitřních prostor tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám jejich uživatelů. Jako bytová architektka/designérka vám pomohu s dispozičním řešením od rozmístění příček, vedení rozvodů až po umístění vypínačů a zásuvek, poradím s volbou povrchů stěn, podlah a stropů, doporučím vhodné rozmístění a množství nábytku, okenních dekorací a osvětlovacích těles a v neposlední řadě i vhodných doplňků. Zkrátka vám pomohu se zařízením bytu či nebytového prostoru od A po Z. V případě řešení zásadních dispozičních změn spolupracuji s statikem. Ke každému klientovi a prostoru přistupuji individuálně a s maximálním respektem jeho požadavků, potřeb a přání. Mým cílem je vaše spokojenost. Pokud se chystáte zařizovat dům či byt, nebojte se v žádném případě oslovit naše studio.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Aneta T. 20.4.2023 - nahlásit
Paní architektka vzdělaná, konstruktivní, technicky zdatná. Na první schůzku přijela přímo na místo rekonstrukce. Umí se na člověka navázat a vycítit, jaký interiér se klientovi líbí. Spolupráce velmi vstřícní, komunikace výborná, samostatná, zařídí vše nutné. Vřele doporučuji.
Luboš B. 11.10.2022 - nahlásit
S paní Krausovou jsme spokojeni.
Marcela V. 26.9.2022 - nahlásit
Veliká spokojenost se vším. Pani Krausová je profesionálka a dávala mi i spoustu rad, nápadů, odkazů, na které bych sama ani nepřišla.
Andrea B. 20.1.2022 - nahlásit
Vše OK.
Jakub S. 10.6.2021 - nahlásit
Zadali jsme si poptávku na designérské služby pro návrh interiéru víkendového domu. Na základě zhotovených realizací jsme si vybrali služby paní Krausové a jsme velmi spokojeni, celá spolupráce probíhá velmi profesionálně a paní Krausová přináší mnoho zajímavých nápadů. Jsme velmi spokojeni a vřele doporučuji služby paní Krausové a její firmy HK Interier.
Vladimír H. 19.1.2021 - nahlásit
Paní Krausová je velmi komunikativní. Její návrhy jsou moc pěkné. Byli jsme opravdu spokojeni.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Chocholouškova 35/8, Praha 8, 18000
IČ: 61478598
studio@hk-interier.cz
607 178 043
www.hk-interier.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín