David KašpárekDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Jádrové vrtání Malíři a tapetáři Podlaháři Sádrokartonáři Sádrokarton Fasády Stropy Zateplení a tepelná izolace Výškové práce Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Malíři a tapetáři, Lakýrníci a natěrači, Sádrokartonáři, Podlaháři, Dlaždiči a obkladači, Výškové práce, Fasády, ozonizace ovzduší, jádrové vrtání.

SÁDROKARTONÁŘSKÉ PRÁCE
Potřebujete-li zhotovit podhledy, předsazené stěny, příčky, nové stropy, rozdělit kancelář nebo místnost, nebo rekonstruovat půdní vestavby, jsme tu právě pro vás.
S dlouholetými zkušenostmi a spolehlivými zaměstnanci pracujeme precizně, přesně a rychle. Pracujeme s kvalitním sádrokartonem a provádíme veškeré sádrokartonářské práce.

MALBY BYTŮ * TAPETOVÁNÍ * DEKORATIVNÍ MALBY
Naše priorita je v bezvadně odvedené práci, jak při zakázkách menších rozsahů (malování pokojů i jednotlivých částí bytu, nátěry několika dveří či nástřiku radiátoru) tak i při zakázkách velkých rozsahů ( malování škol, průmyslových hal, bytových družstev či nátěry ocelových konstrukcí…atd.)


VÝŠKOVÉ PRÁCE
Výškové práce provádíme za pomoci horolezecké a vysokozdvižné techniky od roku 2000. Zabýváme se činnostmi jako jsou: opravy fasád domů, nátěry střech, mytí prosklených ploch, montáže a nátěry konstrukcí, výroba a montáž billboardů, instalace outdoorové reklamy, ale i jinými technickými službami.

JÁDROVÉ VRTÁNÍ BETONU
Jsme specialisté na jádrové vrtání a řezání do železobetonových konstrukcí. Vrtáme a řežeme stavební materiály beton, vysoce armovaný beton, zdivo, kámen a další…
Provádíme vysoce přesné kruhové otvory od 15 mm do 900 mm libovolné délky a úhlu. Vrtáme bez jakýkoli vibrací a otřesů, jádrový vrt je chlazený vodou, proto je celý proces absolutně bezprašný.



Image
POKLÁDKA PODLAH
Provádíme také veškeré podlahářské práce související s přípravou podkladu pro kvalitní pokládku plovoucích, dřevěných, vinylových, laminátových, korkových i dalších typů podlah. Samotnou pokládkou podlahové krytiny klientům pravidelně dokazujeme, že vybrat si nás bylo moudré rozhodnutí.



OZONIZACE OVZDUŠÍ
Víceúčelové zařízení Vám pomůže zlepšit nejen kvalitu vzduchu v domě, ale i připravit ozonizovanou vodu vhodnou pro oplach potravin, za účelem odstranění nebezpečných virů a baktérií, pesticidů, konzervantů, chemických hnojiv, zbytků hormonů a jiných nebezpečných látek. Generátor ozonu z řady Home Edition je další krok na cestě ke zdravému způsobu života.


Pro jakékoliv informace, poptávku prací či dotazy nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu, telefonu čí kontaktního formuláře.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Blanka B. 9.11.2022 - nahlásit
Spokojenost, pána bych doporučila.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

K Rybníčku 63/3, Přerov, 75124
IČ: 68319193
DIČ: CZ7409085684
d.kasparek@email.cz
603 766 317
www.malovani-dekorace.cz

Kontaktní osoba

David Kašpárek - majitel
d.kasparek@email.cz
603 766 317

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín