Nekovars Group s.r.o.Doporučeno

Doporučeno
Pozemky a zahrady Návrhy a realizace zeleně Zahradníci Zahradnictví Revitalizace zeleně

Popis činnosti

Navigatorslab, s.r.o. se zabývá těmito činnostmi. Personální poradenství a agentury, Manažerské a podnikatelské poradenství

Věříme v potenciál, který je v každém z nás schovaný. Jsme šťastní, když jej člověk otevře a najde cestu ke svému poslání. Práce je víc, než jen vytváření hodnot. Je to spolupráce, která umí činit život lepším.


MÁME ŘADU ZKUŠENOSTÍ
Ví se o nás až za velkou louží

Před lety jsme společně s Karlem Janečkem založili investiční fond a inkubátor UP21. Jedním z našich velkých úspěchů bylo získání pořadatelství evropského finále Startup World Cup.



Díky naší spolupráci s US MAC jsme byli aktivní v San Franciscu, kde jsme měli svou kancelář. Tato spolupráce nás naučila mnoho věcí a získali jsme mezinárodní zkušenost.



Jan je od roku 2019 v pracovní skupině Social Labs "Odpovědný výzkum a inovace" v rámci projektu Evropské Komise "New Horizon".

Od 2018 jdeme vlastní cestou

Začali jsme znovu s novým posláním

Před třemi lety jsme prodali své podíly v UP21 a rozhodli jsme se jít svou vlastní cestou. Aktivně jsme se začali věnovat problematice klimatické změny a rozvoji metod zážitkového vzdělávání se zaměřením na změnu vzorců v chování a rozhodování.



K tomu kroku nás motivoval náš život na venkově, kde zažíváme neporozumění klimatické situaci a stále kolem nás dochází k devastaci přírody. Pracujeme na tom, aby se situace změnila.

PODNIKÁME JINAK

Život je víc, než jen úspěch a peníze
Podnikání vnímáme jako přístup k životu. Formu práce, která umožňuje vytvářet nové přístupy, přinášet neotřelé metody. Nehledáme tak jednoduchý hlavní proud, kterým se necháme strhnout k vyšším ziskům. Naopak hledáme možnosti, jak prosazovat nové věci tam, kde je zajetý konvenční přístup a hledáme jeho nové vyjádření, které povede k lepším výsledkům. A to jak po stránce ekonomické, tak po stránce přirozené lidské odpovědnosti.



Podporujeme změny


Uchvátila nás Afrika, která se mění vlivem působení rozvinutých ekonomik ve svět, kde najdete obrovské množství paradoxů, na jejichž konci je silné znečištění přírody a její devastace z neznalosti či z touhy po větším zisku. Podporujeme environmentální vzdělávání ve škole v obci Mbozi, Tanzánie. Bohužel poslední dva roky jsme neměli příležitost k návštěvě díky C19.


Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

V lučinách 58/21, Praha 4, 14700
IČ: 01918362
DIČ: CZ01918362
janpetr@nekovars.com
724 710 711
www.nekovars.com

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín