Patrik Demeter

Hodnocení
Zedníci Výkopové práce Bourací práce a demolice staveb Kanalizace a odpady Žumpy, jímky

Popis činnosti

Nabídka služeb: Výkopové práce, Zedníci, Bourací práce a demolice staveb, Kanalizace a odpady, Žumpy, jímky. Kontaktujte nás, zašleme vám cenovou nabídku.

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Karel U. 12.4.2023 - nahlásit
Parkovací místo realizováno průměrnou kvalitou za nehoráznou cenu. I izolace domu a schod nedokončen, přičemž si na podzim vzali zálohu na materiál, že pokračovat budou na jaře. Nyní je bohužel telefon na pana Žoltáka zrušen a spojení nelze dohledat. Špatně odvedená práce, nedokončení zakázky. Velká nespokojenost...
Alena M. 20.3.2023 - nahlásit
Na naši nabídku odpověděl Ladislav Žolták od pana Demetera, se kterým jsme také uzavřeli smlouvu a zaplatili zálohu 20.000 Kč. Práci pouze rozpracovali (ještě s kolegou), cena asi 5.000 Kč a již nepřišli. Podle SMS, která omylem přišla manželovi, stejně jednají i s dalšími klienty. Absolutní nespokojenost.
Josef Ž. 21.2.2023 - nahlásit
Totální zmar. Vůbec tomu nerozumí, snaží se materiál ošidit. Vzali peníze a nedodělali to. To co udělali je tak špatná kvalita, že to stálo daleko víc peněz na opravy. To jsem jednou zas někomu věřil a takhle to dopadlo.
Tomáš V. 24.11.2022 - nahlásit
Místo pana Patrika Demetera přišel Josef Demeter, sepsali jsme smlouvu, po vykopání a zalití základů přestal komunikovat. po měsíci či dvou slíbil pokračování ale už jsem jej ani neviděl, telefon je nyní dlouhodobě nedostupný. Základy nejsou v pořádku, jsou křivé jak výškově, tak i směrově. O spokojenosti se rozhodně nedá mluvit.
pan K. 18.11.2022 - nahlásit
Velice nekorektní jednání. Vzal si zálohu 20.000,- Kč na práci a za tyto obdržené peníze nic neudělal co jsem chtěl. Byli tam jeden den, zničili pár pytlů cementu, půjčenou míchačku a kolečko se neobtěžovali po sobě umýt a jejich dílo se musí zbourat. Způsobili škodu za 5.000,- Kč a už se neukázali. Zablokovali si mé telefonní číslo a na jakoukoli snahu z mé strany se domluvit o nápravě či vrácení peněz nereagují. Tomu říkám opravdu pomoc se stavbou.
Eva V. 14.11.2022 - nahlásit
Děkuji, práce byla udělaná rychle.
Karel 3.11.2022 - nahlásit
Velmi nekvalitní práce a nekorektní jednání. Vzali si zálohu na práci 20.000,-Kč neudělali skoro nic a to ještě velice špatně provedená práce, jelikož jim pravděpodobně metr nic neříká a odjeli od rozdělaného práce. Od té doby samé omlouvání (nemoc atd.) a teď se již neozývají. Tel.si pro mě zablokovali, katastrofa!!! Co teď udělali se musí zbourat a udělat znovu.
Stanislav R. 29.9.2022 - nahlásit
OK
paní C. 12.7.2022 - nahlásit
Velmi nekvalitní práce, nespolehlivost, sebrali peníze (25 tis + další náklady) a odjeli od rozdělaného projektu a již se neozývají, neberou mobil, katastrofa!!! Musím nyní shánět někoho, kdo po této firmě práci buď dodělá, anebo za velké další peníze stavbu zídky a schodu rozmlátí a vybuduje znovu, pořádně. Hrůza.
Věra J. 24.6.2022 - nahlásit
Práce byly odvedeny v souladu s našimi požadavky včetně úpravy terénu a položení dlažby.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Frýdlanská 269, Nové Město pod Smrkem, 46401
IČ: 09401296
stavby.zoltak@seznam.cz
608 465 141

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín