Stirpack INVEST, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Dřevěné obaly a palety Obaly, obalový materiál Krabice, kartony Ochranné fólie Výrobky z plastů do potravinářství

Popis činnosti

Naše firma vyrábí klopové krabice s potiskem či bez potisku, šité či lepené, tvarové výseky dle katalogu FEFCO a další. Dále vyrábíme proložky, mřížky, fixační vložky a také kartonové obaly z potravinářské lepenky.

Vyrábíme obaly z vlnitých lepenek – třívrstvých, pětivrstvých, sedmivrstvých a mikrovlny. Specializuje se na výrobu klopových krabic, tvarových výseků, rovněž na atypické konstrukce různých velikostí a ruční kompletace výrobků. Pro rychlé dodací podmínky firma disponuje vlastní dopravou, jak na krátké, tak delší vzdálenosti.

Potisk výrobků se provádí flexotiskem, na 1 barevném tiskovém stroji Printer – Slotter (bude doplněno) a na 2 barevném automatickém slotteru s dvěmi barvami, rotačním výsekem a stohovačem ROWLAND 2800. Klopové krabice se vyrábí klasickým způsobem na výše uvedených strojích, plošným výsekem na výsekovém válcovém stroji ROLLMATIC (mandl) a pomocí výsekových příklopových lisů (týgl). Lepení výrobků se provádí na strojním zařízení BIMAC. Jsme schopni jednoho či tříbodového lepení, popřípadě šití.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Lužická 208, Česká Kamenice, 40721
IČ: 28734386
DIČ: CZ28734386
hypsa@stirpack.cz
774 442 726
www.stirpack.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
6:00 - 14:00
Úterý
6:00 - 14:00
Středa
6:00 - 14:00
Čtvrtek
6:00 - 14:00
Pátek
6:00 - 14:00
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín