Jaroslav Klíma

Hodnocení

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Studnáři, Studny

Hodnocení od uživatelů (4x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Zdeněk S. 14.11.2017 - nahlásit
Firma, která nám měla provést výkop studny, dělala 2 dny po 1 hod. Při nástupu dostala zálohu 5.000,- Kč a od té doby jakože nejsou a peníze taky ne. Doklad o zaplacení mi firma vydala. Je to špatná firma - nedoporučuji.
Daniel Bergman . 13.10.2016 - nahlásit
Nedoporučuji spolupráci! Neseriozní jednání. Pan Klíma byl ochotný a udělal nabídku. Když jsem jeho služby objednal sdělil, že do dvou týdnů začne s prací. Po třech týdnech když se neozval jsem znovu urgoval. Neměl prý ještě skruže. Budou další týden a ozve se. Opět nic. Po dalších urgencích že další týden ve středu ráno nastoupí na práci - musí si půjčit kompresor. Na středu jsem vše připravil, vzal si dovolenou, odpojil dům od vody, vše vypustil, demontoval stávající čerpadlo. A co myslíte - nepřijel. Opět bez omluvy. Navíc naprosto přestal komunikovat. Ani telefon, ani SMS, ani email. Volal jsem několikrát denně. Někdy měl obsazený telefon ale zpět nezavolal. Když jsem zavolal z cizího čísla telefon vzal ale žádná omluva žádné řešení. Nemá čas a ozve se. Ale nic, skutek utek. Až když jsem napsal velmi ostrý email a odstoupil od objednávky odepsal údajně otec, že syn je v nemocnici. Ale celá věc se táhla více jak dva měsíce. A komunikace žádná. Stačilo aby se někdo ozval a omluvil. Takto na tuto firmu pozor! Jestli si chcete ušetřit starosti vyhněte se jí obloukem !
Michal H. 2.9.2016 - nahlásit
Chci zaslat recenzi na firmu pana Klímy - čistění a vyvrtání studen, se kterým jsem byl moc spokojený. Je to malinká společnost, ale jsou pracovití, šikovní a cena byla průměrně vysoká. Kdybych měl ohodnotit známkou, dávám jim jasnou 1.
Veronika N. 24.10.2016 - nahlásit
Zaslaná cenová nabídka byla velice obsáhlá, například včetně škrábání a výplní prasklin a desinfekce. K těmto pracím nikdy nedošlo. Když jsme práce požadovali, bylo nám řečeno, že to není potřeba, ale pokud to chceme, tak že to za příplatek udělají. Když jsme argumentovali tím, že to obsahovala cenová nabídka, byli překvapeni, ale k ničemu jsme se s nimi nedobrali. Práci měli hotovou přibližně za 3 hodiny, ale blokovali nás celý den, jelikož nebyli schopni si předem zajistit skruž na výměnu a čekali na ni, ačkoliv to bylo předem domluveno. Celkový výsledek je velmi neprofesionální.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Malý Rohozec 127, Turnov, 51101
IČ: 10509810

Podobné firmy

Josef Dušek
Hluboká 177, Brodce, 29473

Jaroslav Skalák
Stráž 110, Stráž 110, 34802

Top Studny, s.r.o.
Italská 2313, Kladno, 27201

Tom.stav
1. máje 99, Dymokury, 28901

Liška Jakub
Hradská 321, Střílky, 76804