Pavel Žemba

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme především služby v oborerech Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Obklady a dlažby, Zámková dlažba, Fasády, Rekonstrukce bytových jader, Ostatní, Zemní práce, Střechy,…

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jana 22.1.2024 - nahlásit
"Firma" Žemba vezme zálohu a práce neprovede. Lháři, podvodníci, vymýšlí si neustále pohádky. Hnus. Vyhněte se jim obloukem!! Pobírači dávek.
Petra T. 9.3.2023 - nahlásit
Pan Žemba nám doporučil firmu svého příbuzného, pro kterého pracuje. Uhradili jsme zálohu na stavební materiál, práce probíhaly zpočátku dle dohody do té doby, než jsme zaplatili zálohu 50% za práci. Poté firma na cca tři týdny staveniště bez udání důvodu opustila, později to zdůvodňovali úmrtím v rodině. Po našem naléhání, že uplatníme sankce ze smlouvy, se firma na pracoviště vrátila a část prací dokončila. Poté si vyžádali další zálohu a platbu za vícepráce, které jsme rovněž uhradili. Od té doby se na stavbě s výjimkou odvozu a rozebrání lešení neukázali. Současný stav je takový, že je provedeno zateplení fasády a na cca 60% natažena omítka. Sokl zateplen není, přestože jsme materiál i práci uhradili dle dohody, nebyly dodány parapety, které jsme rovněž uhradili. Stavba vykazuje řadu dalších nedodělků a vad, vč. nekvalitního provedení fasádních omítek. Firma nekomunikuje, pokud se ozvou, jen chtějí další peníze. Za mně v žádném případě firmu NEDOPORUČUJI!!!

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Sídliště 608, Rotava, 35701
IČ: 01826492

Podobné firmy

Tom.stav
1. máje 99, Dymokury, 28901

Jan Brabec
Lidická 148, Beroun, 26601

DOLMACH s.r.o.
Knínice 303, Knínice, 67934

Spolehlivá řešení s.r.o.
Kleny 51, Provodov-Šonov, 55203

VODA TOP PLYN s.r.o.
Velké Hamry č.p. 486, Velké Hamry, 46845