Petr Prošek

Hodnocení

Popis činnosti

Specializujeme se na rekonstrukce bytů a koupelen na klíč.

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Helena J. 28.6.2022 - nahlásit
Rychlá reakce firmy a dobrá komunikace. Zamýšlí se nad pożadavky zákazníka a snażí se najít jejich vhodnė řešení.
MUDr. Viera S. 21.10.2021 - nahlásit
Nejhorší zkušenost na světě. Pán Prošek nám slíbil modré z nebe, jak je na všechno odborník. Když dojde na lámání, tak vám řekne, že vlastně na to nemá papíry, a nechá vás ne štychu. Rozbourá vám stavbu, vezme si vaše peníze, které nevrátí, sbalí si věci a odejde. pak nezvedá telefon a nedopovídá na email. A zapomněla dodám, že po čas práce, vytopil sousedy a škody samozřejmě neopraví a nezaplatí. Obrázek lepší jak tisíc slov- takto vypadá moje nová koupelna... :-(
Paní K. 7.1.2021 - nahlásit
Pan Prošek byl velmi ochotný a příjemný. Spolupráce s ním byla skvělá. Domluvila jsem se s ním na další práci.
Jindřich K. 27.2.2020 - nahlásit
Ano obložení stěny v bytě opravdu supr, můžu ho všem doporučit, Ochotný a odevzdal rychlou dobrou práci.
Dana Š. 12.12.2019 - nahlásit
Pan Prošek je komunikativní člověk. Jeho mínusem je, že nemá za sebou profesionály, na které se může spolehnout. Pracuje formou : Sliby se slibují. Pan Prošek tvrdil, že zakryje vše fólií, oblepí dveře, přikryje podlahu. Výsledek byl, že folie byla tak lehounká, že se pokaždé vzdouvala a neplnila účel, podlaha byla kryta jen částečně a dveře vůbec. Slíbil odstranění nehezké el. instalace v předsíni - neudělal. Pračku v koupelně slíbil dát pod umyvadlo, pro ušetření místa s tím, že to tak má doma. Podle mých propočtů mělo být moc vysoko, což se stalo. Chtěla jsem předem vidět jak je to jinde u jeho zákazníků, což mi neumožnil. Při každodenním mytí si stoupám na špičky. Na podlaze ve sprch. koutě zůstává voda, což řeším stěrkou. V kuchyni se mi po čase objevila plíseň v jedné skříňce, která visí na zdi sousedící s koupelnou. Slíbil, že se přijede podívat, ale doteď se neozval (10 dní). V kuchyni mám 3 zásuvky v jednom rohu, měly být 4 na dvou místech. Na druhou stranu je velmi komunikativní, příjemný v jednání - když to někomu stačí, mohu jen doporučit. Možná mám jen vysoké nároky na kvalitu provedení.
Martin T. 27.8.2019 - nahlásit
Komunikace s panem Proškem od počátku velice solidní, hned při prvním telefonátu mi řekl přibližnou cenu, za kterou nám stropy udělá a snažil se ji dodržet (to, že cena byla nakonec trošku vyšší nebyla chyba pana Proška, ale toho, že hasil to, co předchozí dělník pokazil). Každý problém, který vyvstal, mi okamžitě volal a ihned jsme ho vyřešili. On sám navrhl několik řešení, řekl pro a proti a na nás pak bylo rozhodnout se, jak to chceme. Pán bez problému vždy udělal podle našeho přání a výběru. A také musím zmínit rychlost, s jakou začal na bytě dělat a rychlost, jako práci dodělal, byl jsem velmi mile překvapen! Rozhodně mohu doporučit.
Stanislav M. 11.7.2019 - nahlásit
Vše probíhalo v pořádku, i komunikace, na čem jsme se domluvili to splnil. Firmu doporučujeme.
Monika K. 22.5.2018 - nahlásit
Celkový dojem pozitivní, výhrady jen v maličkostech. Rekonstrukce se sice protáhla o více než 2 týdny, místo penále ale firma po dohodě provedla nějaké práce a nakoupila nějaké materiály navíc. Obklady a dlažba jsou udělané průměrně. Pan Prošek byl velmi vstřícný při řešení problémů, které vyvstaly na naší straně. Každopádně nakonec vše upraveno do slušného stavu. Celkem vzato výsledek nebyl sice úplně perfektní, ovšem cena byla cca o 20 % levnější, než je obvyklé a kvalita rekonstrukce na nájemní byt přijatelná. Firma pro nás dělá další podobnou zakázku, takže můžeme doporučit.
Martin H. 30.11.2016 - nahlásit
S panem Proškem jsem byl velmi spokojen, svou práci umí precizně. Vše bylo rychle a pečlivě provedeno, je to dobrý řemeslník.
pan H. 13.10.2016 - nahlásit
Pan Prošek, vstřícný, rychlý, orientovaný, cena přiměřená. K realizaci, ale nakonec nedošlo. J. Hotový

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Čestmírova 313/24, Praha 4, 14000
IČ: 48107310

Podobné firmy

Petr Harsa - M+P Service
Erbenova 705/41, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, 29301

Jiří Matulka
Lábkova 896/7, Plzeň, 31800

Tomáš Klaus s.r.o.
Svojsíkova 1456, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, 29301

SKH stavební firma Karel Hollý
K Dubu 171, Jeřmanice, 46312

Martin Řičánek
Plk. Rajmunda Prchaly 24, Ostrava, 70800