NT Automation, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Automatizační technika (roboti, řídící systémy, výrobní linky)

Popis činnosti

Jsme firma, která poskytne spolehlivé služby a práce. Zdarma vám zpracujeme nabídku. Specializujeme na práce v oblasti Automatizační technika (roboti, řídící systémy, výrobní linky).

O nás
Společnost NT Automation byla založená v roce 2017 a rychle se adaptovala na rostoucím trhu v oblasti automatizace. Firma úzce spolupracuje se strojírenskou společností NT Engineering, se kterou sdílejí výrobní prostory v Dačicích (ČR).

Společnost staví na dlouhodobých zkušenostech vedoucích pracovníků v oblasti automatizace doma i v zahraničí (Německo, Rakousko, ČR, SR). Zaobírá se především projektováním, výrobou, montáží a konečnou instalací automatizovaných strojů a zařízení. Zkušení konstruktéři vypracují návrh řešení na míru pro zákazníka. Po celý čas jsou v úzkém kontaktu se zákazníkem, aby vyladili všechny detaily a jejich požadavky. Po akceptaci konstrukčního návrhu odborně školení pracovníci smontují a připraví stroj nebo zařízení v našich prostorách. Nakonec, kvalifikovaní programátoři stroj naprogramují a otestují a s sami jsou přítomni při konečné instalaci u zákazníka až k jejich úplné spokojenosti. Po celý čas procesu vývoje a výroby zakázky jsou tyto elementy navzájem v úzkém kontaktu s cílem společně dosáhnout co nejlepších výsledků.

Náš tým je schopný pokrýt malé projekty v procesu automatizace, tak i komplexní řešení, všechno dle požadavků zákazníka. Kontaktujte nás pro více informací či s vašimi požadavky na automatizaci. Jsme si jisti, že společně najdeme řešení.

Naše motto: Jakýkoliv problém je možné vyřešit!

Proč průmyslová automatizace?

Zvýšená produktivita

Průmyslová automatizace umožňuje společnosti provozovat výrobu 24 hodin denně 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. To vede k výraznému zlepšení produktivity společnosti


Snížení výrobních nákladů

Rychlá návratnost investicí (ROI) převažuje nad počátečními náklady na instalaci.


Zlepšená kvalita a spolehlivost

Automatizace je přesná a opakovatelná. Zabezpečuje, aby byl výrobek vyrobený vždy se stejnými parametry.


Vyšší bezpečnost

Roboti nahrazují lidi v potencionálně nebezpečných pracovních prostředích.


Vysoká přesnost informací

Přidáním automatického ukládání údajů můžete umožnit shromažďování klíčových informací o výrobě, zlepšit přesnost údajů, a přivést vaši firmu blíže k INDUSTRY 4.0.


Robotický systém může vykonávat úlohy nad rámec lidských schopností

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Dělnická 202, Dačice, 38001
IČ: 06608957
DIČ: CZ06608957
info@ntautomation.eu
+420 384 144 975
www.ntautomation.eu
www.linkedin.com

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Pobočky

Pobočka
Zemianske Podhradie 294, Zemianske Podhradie, Slovensko, 91307
info@ntautomation.eu
+421 911 127 181

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín