Jiří Jeřábek - FASÁDYDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Dlaždiči Malíři a tapetáři Obkladači Zedníci Zateplení a tepelná izolace Interiérové přestavby Izolatéři Sádrokartonáři Dekorace fasád a interiérů Fasády Koupelny a sociální zařízení Omítky a štuky Příčky a stěny Půdní vestavby Přestavby a přístavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce panelových domů Revitalizace budov Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Jsme firma s tradicí od r. 2003 zaměřená zejména na zateplování a renovace fasád domů s kompletním servisem. Dále pak montáže sádrokartonů, obkladů, dlažeb, rekonstrukce bytových jader, malířské a natěračské práce, sanace vlhkého zdiva pomocí chemických injektáží. Jsme zapsáni jako dodavatelská firma v projektu ZELENÁ ÚSPORÁM. Půjčujeme a provádíme odbornou montáž fasádního rámového lešení MJ Uni 70.

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Mgr. Jiří K. 28.2.2023 - nahlásit
Komunikace s panem Jeřábkem byla skvělá, kvalita a rychlost práce také - byl jsem naprosto spokojen.
Pavel S. 27.5.2020 - nahlásit
K realizaci montáže venkovních parapetů jsem zvolil tuto firmu a nakonec jsem jí zadal i realizaci fasády na RD cca 75 m2. A dobře jsem udělal! S panem Jeřábkem je výborná komunikace, se vším dobře poradí a navrhne možná řešení. Kluci Jarda a Rosťa jsou moc šikovní, pečliví, perfektně sehraní, je za nimi vidět precizní a kvalitní práce! O nic jsem se nemusel starat, vše potřebné měli s sebou, ode mě potřebovali jen elektřinu a vodu. Při natahování omítky i montáži parapetů nikde nic neumazali a neodřeli, vše pečlivě zakryli pomocí igelitů a lepenek a po ukončení prací vše perfektně uklidili a zametli, jakoby tu vůbec nebyli. Provádělo se celkem 3x broušení ploch a ostění oken a dveří, 2x penetrace, 2x natahování vyrovnávací stěrky včetně olištování APU lištami kolem 10 oken, olištování nároží a spodní strany stěn, 1x natahování finální silikonové zatírané omítky 1,5mm Cemix Activcem a montáž parapetů z taženého hliníkového plechu na 10 oken (před finální omítkou). (Obložení z umělého kamene na fasádě už bylo před zadáním realizace této firmě, ale prý to umí také). Celá realizace fasády a parapetů trvala celkem 8 pracovních dnů a celé to vyšlo na 113.500 Kč. Fasáda i parapety byly provedené přesně dle mého zadání, včetně barev. Použily se tyto barvy (viz foto): HN73 plochy stěn, HN74 ostění oken a dveří, parapety jsou tmavohnědé. Cenová nabídka zaslaná firmou se lehce navýšila o vícepráce, které se domlouvaly až během realizace. Chválím a moc děkuji. Perfektní práce! Tuto firmu mohu s klidným svědomím doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Na Kaolince 369, Horní Bříza, 330 12
IČ: 72256401
DIČ: CZ7607092053
jerabekfasady@seznam.cz
+420 777 334 775
www.fasadyjerabek.cz

Kontaktní osoba

Jiří Jeřábek - Majitel
jerabekfasady@seznam.cz
+420 777 334 775

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín