ZBRANEX s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Sportovní oblečení Obuv Sportovní oblečení a funkční prádlo Zbraně, střelivo a vojenské zboží

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Zbraně a střelivo, zbrojní průkaz, munice, střelivo, náboje, puškařství, střelnice, střelecké kurzy,

O NÁS
Jsme 1. komerční tunelová střelnice v České republice, která byla postavena v roce 1993 pod záštitou firmy LERO s.r.o. jejímž zakladatelem byli Vladislav Leiš, úspěšný střelec IPSC a policejního parkuru, někdejší mistr České republiky v IPSC v kategorii senior a Marie Leišová.

Střelnice je dlouhá 25 metrů, určená pro střelbu ze zbraní kategorie A, B, C, D, dále pro samočinné zbraně, krátké kulové zbraně, dlouhé kulové a brokové zbraně, předovky a křesadlové zbraně, komerční, pro účely tréninkové a sportovní střelby a pro naplnění teoretické a praktické části zkoušek žadatelů o zbrojní průkaz.

K dispozici máme 5 střeleckých stanovišť všechny s maximální délkou střelby na 25 metrů, učebnu s kapacitou 36 míst, s možností rozšíření dalších míst. Rovněž nabízíme kávu, čaj, limonády a další občerstvení pro zpříjemnění Vaší návštěvy u nás.

Stále se snažíme rozvíjet a zlepšovat naše služby a maximalizovat pohodlí a komfort při Vaší střelbě. Vaše spokojenost a bezpečnost jsou u nás na prvním místě. Z toho důvodu máme vybaveny střelecké stanoviště neprůstřelnými stěnami a vysoce výkonnou vzduchotechnickou jednotkou.

Pořádáme střelecké závody ve stylu IPSC/ LOS, školení k získání zbrojního průkazu, Kompletní školení na zbrojní průkaz, zkoušky odborné způsobilosti na zbrojní průkaz, kurzy obrané střelby, prezentační akce zbraní různých výrobců.

PUŠKAŘSTVÍ
Služby našeho puškařství Vám nabízíme již více než 25 let.
V naší puškařské dílně se zabýváme servisem zbraní, včetně speciální technologie čištění, úpravami zbraní, výrobou dílčích komponentů a tuningem.

Zařizujeme rovněž zkoušení zbraní dle zákona na Českém úřadu pro zkoušení zbraní a střeliva, znehodnocování či ničení zbraní.

V našem servisu rádi přivítáme jak dlouhé, tak krátké zbraně, brokovnice a vzduchové zbraně. Samozřejmostí jsou i konzultace, na téma „opravy a úpravy zbraní“, proto nás neváhejte kontaktovat.

STŘELECKÉ KURZY
Pořádáme pro Vás kurzy obranné střelby, kurzy výběrem zbraně, čistěním a péčí o Vaše zbraně, případně kurzy na další témata dle Vašich požadavků. Naše kurzy vždy vedou profesionální lektoři a instruktoři s dlouholetými zkušenosti v oboru zbraní a střeliva či v ozbrojených složkách

ZBROJNÍ PRŮKAZ
Pokud vlastníte zbrojní průkaz a přemýšlíte o jeho rozšíření, nebo ho nevlastníte a chtěli by jste, tak jste zde správně. V článku se dozvíte, jaké podmínky jsou kladeny ze zákona na žadatele o zbrojní průkaz, a co obnáší příprava na praktickou část zkoušky nebo naše Kompletní školení.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Dlouhá 164, Příbram II, 26101
IČ: 25706713
DIČ: CZ25706713
zbranex@seznam.cz
775 921 519
www.strelnicelero.cz

Kontaktní osoba

Marie Lejšová - majitelka
pribram@strelnicelero.cz
775 921 519

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín