Michal Křivohlavý

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %

Popis činnosti

Michal Křivohlavý se zabývá těmito činnostmi. Zateplování domů, Zedníci,Rekonstrukce bytových domů, Zemní práce, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Revitalizace…

Hodnocení od uživatelů (12x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra 9.11.2023 - nahlásit
Firma pana Krivohlaveho nám udělala omítku bez toho, aby osadila parapety. Při práci zničili viriku a party stan. Byli jsme domluvení na dodělání restů, úhradě škody a omítce. Půl roku se vymlouva, že nemá čas a poslední měsíc už nezvedá telefon ani nereaguje na SMS. Zvažují žalobu. Práce byla na černo, nezodpovědnost, nespolehlivost, pracovníci nikdy nedorazili v domluveném čase. Firmu rozhodně nedoporučuji.
Marie 24.10.2023 - nahlásit
U firmy p.Křivohlavého jsme si v květnu 2023 zadali objednávku na nová okna a zateplení fasády na RD.Zálohu skoro 300000,-kč jsme mu hned poslali na účet.Byli jsme ujištěni,že do září bude vše hotový.V září nás ujišťoval že do října.A v polovině října jsme se dozvěděli, že ani ty okna neobjednal a peníze nechce vrátit.Pořád se na něco vymlouvá.Bude se to řešit přes policii.Takže tuto firmu opravdu nedoporučuji.Pan Křivohlavý celých 5měsíců jen lhal a je mistr ve vymýšlení.
Pavel S. 20.6.2023 - nahlásit
Jsme s firmou a její prací spokojeni. Pan Křivohlavý měl vstřícné jednání a zaměstnanci byli šikovní a slušní. Dohodnutý termín nebyl dodržen hlavně díky jarnímu nestálému počasí. Chce to větší počet pracovníků na stavbu. Firmu p. Křivohlavého DOPORUČUJEME.
Milan S. 9.6.2023 - nahlásit
Nechápu tak vysoká hodnocení předešlých zákazníků. Od začátku realizace nové fasády na našem domě jen samé problémy a plané sliby ze strany vyhotovitele. Nasliboval práce, které nakonec neprovedl. Dodnes (9.6. 2023) tedy rok od termínu nejsou všechny práce provedeny. Stále posouval termín realizace a pouze sliboval. Na samotné stavbě se objevil všehovšudy 3x, jeho pracovníci zcela bez dozoru, nevybavení nářadím si bez dovolení půjčovali to naše. Při odřezávání zábradlí u balkonu jiskrami poškodili okna, která měli zakrýt. V současné době máme již více jak půl roku jeho pracovníky odstraněné svody okapů, takže se nám podmáčí dům. Na naše upozornění nebral ohled, odvezl lešení a kvůli dispozicím domu nelze okapové svody namontovat svépomocí. Na naše výzvy o nápravu stále nereaguje. Věc budeme s největší pravděpodobností řešit soudní cestou, protože se s vyhotovitelem nedá domluvit. Firmu Michal Křivohlavý DŮRAZNĚ NEDOPORUČUJI!!! A varuji před předstíranou ochotou, sliby a termíny, které následně nehodlá plnit!!!!
Iva M. 21.9.2022 - nahlásit
Super. Velká spokojenost. Doporučuji.
Ilona M. 29.7.2022 - nahlásit
Kladně hodnotíme vstřícné a ochotné jednání pana Křivohlavého při řešení našich připomínek a návrhů, které se v průběhu realizace vyskytly. Pochvalu zaslouží pracovní nasazení a zdvořilost jednotlivých pracovníků. Dodržena byla dohodnutá cena i termín. S provedením naší zakázky jsme velmi spokojeni.
Jaroslav D. 18.7.2022 - nahlásit
Firma odvedla kvalitní práci. Realizace probíhala bez problémů ve smluveném termínu a v naprosté pohodě. Oceňuji férové jednání pana Křivohlavého i 100% dodržení všech ujednání.
Petr U. 30.6.2022 - nahlásit
Doporučuji.
Miroslav B. 20.6.2022 - nahlásit
Realizace proběhla dle dohody, cena také. Doba provedení se prodloužila.
Milada V. 28.3.2022 - nahlásit
S firmou jsem spokojená, rychlá reakce na poptávku. Vyhověno požadavkům jaké jsem měla. Postup prací probíhá dle plánu.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Poličany 38, Kutná Hora, 28401
IČ: 71256270

Podobné firmy

Alumix s.r.o.
Křížkovského 300/33, Brno - Staré Brno, 60300

Karel Bejlek - nátěr podlah/renovace betonové podlahy/epoxidové nátěry
Žufanova 1098/4, Praha 6 - Řepy, 16300

Karel Tesař
Olešná 93, Olešná, 26764

Elektro - CK
Kostelní 221, Deštná, 37825

dodelame.cz
Česká Čermná 143, Česká Čermná, 54921