LUCZI DESIGNE s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Grafické služby Letáky a plakáty Webdesign a grafické služby Tvorba www stránek Tvorba webových stránek Webdesign Corporate Identity DTP studia Digitální tisk Obalový design Vizitky a razítka, samolepky Velkoplošný tisk Prezentace Outdoorová reklama On-line reklamní služby Vazba a zpracování tiskovin Knihy, katalogy a časopisy

Popis činnosti

Grafické, tiskové a webové studio působící po celé ČR. Komplexní grafické služby (obalový design, vizitky , letáky, samolepky, polepy, katalogy, atd.). Vše co navrhneme, umíme vyrobit. Disponujeme vlastní produkcí (digitální, ofsetový a velkoformátový tisk). Dále tvoříme weby a e-shopy na míru klientovi (jak funkčně tak cenově).

GRAFIKA. TISK. WEB.
Celému procesu tvorby výroby věnujeme tu nejvyšší péči a pozornost.
Vám, jako klientovi, nabízíme preciznost, zkušenost, oborové znalosti, lidský přístup a rychlé dodání .

Grafické studio: vytvoříme komplexní vizuální identitu Vašeho brandu. Navrhneme Vám veškerou grafiku na propagační materiály a firemní produkty: vizitky, letáky, billboardy, sociální sítě, vizuály pro Vaše kampaně apod.

Tiskárna: reklamní full servis s vlastní produkcí - cokoliv vytvoříme, to Vám vytiskneme. Digitální, ofsetové a velkoformátové tiskárna s doručením do druhé dne po celé ČR. Potřebujete vytisknout letáky, vizitky, pozvánky, plakáty aj. tiskové materiály? Využijte naši cenovou kalkulačku online.

Webové stránky a e-shopy: jedinečný design, programování, kódování, eshop. Všechno můžete nechat na nás. Vytvoření obsahu, který zkopíruje duši Vaší značky. Weby stavíme tak, aby se daly snadno spravovat. Analýza, nastavení klíčových slov v Google Ads a Sklik, správa kampaní.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Ještědská 121, Praha 4 - Kunratice, 14800
IČ: 01852744
DIČ: CZ01852744
studio@luczidesigne.cz
732 553 261
luczidesigne.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Lucie Jelínková - jednatel
studio@luczidesigne.cz
732 553 261

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín