Patrik Farkaš

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme veškeré stavební a řemelsné práce. Zejména vám nabídneme tyto služby. Dlaždiči a obkladači, Zámková dlažba, Chodníky, Izolatéři, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci,…

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Pan Š. 7.5.2020 - nahlásit
Ozval se nám Patrik Farkaš a se shora uvedenou společností jsme podepsali smlouvu. Zaplatili jsme zalohu 28 000 a od prosince nekomunikují.
Milan M. 30.10.2019 - nahlásit
Chci vás upozornit na firmu Patrik Farkaš, který nahlížel na mou poptávku a kterou máte registrovanou asi jako dodavatele. Je to zloděj, podvodník, dodnes zakázku kterou jsem mu nechal udělat nedodělal a to měla být podle smlouvy 23. srpna 2019 hotová, navíc ani nekomunikuje. IČO, pod kterým je registrován je neplatné, protože činnost už má několik let ukončenu. smlouvy podepisuje pod jinými dodavateli, kteří ani nevědí že by měli něco takového dělat, takže taková smlouva je naprosto k ničemu. vybere si peníze a když vidí že už nic nedostane zmizí. Díky němu dodnes nemám fasádu, kterou tu měl dělat hotovu, to co udělali je paskvil, křivé, nerovné, díky nevhodným páskám mi zničil všechna okna které nejdou vyčistit. Od pásek, které se teplem roztavili a zažrali do okenních rámů, opravdu skvělý dodavatel a odborník, který patří do kriminálu a ne tu hledat práci. Pokud jsem po něm chtěl finální barvu na fasádu, dodal mi vzorník Cemix, který už neplatí a barva, kterou jsem vybral, tak se už léta nevyrábí, takový je to skvělý řemeslník a dodavatel.
Vladimír J. 6.9.2019 - nahlásit
Pan Farkaš je možná schopný podnikatel, ale bohužel neschopný jako organizátor. Konkrétně - materiál dováží osobním automobilem, tudíž doveze vždy jen určité množství a vznikají zbytečné prostoje, neboť zaměstnanci nemají s čím dělat. Občas nepřiveze vše, co měl, a tak se opět čeká...Chápu, že má hodně zakázek, ale má v tom zmatek. Jinak ale oceňujeme solidní ceny a solidní komunikaci s firmou. Práce byla dokončena zejména díky iniciativě jednoho zaměstnance- důchodce (OSVČ), bez něhož by zakázka určitě nebyla hotova včas. Jeho jméno bohužel neznáme, ale velmi děkujeme, neboť nám vážně záleželo na tom, aby firma dokončila zakázku ve slíbeném termínu.
Zdeňka H. 21.9.2018 - nahlásit
Pánové od pana Farkaše odvedli dosti odfláklou práci, jelikož pochybuji že pan Farkaš ví co se v bytě vůbec dělo. Ze začátku docházelo k nedorozumněním, i přes to že jsem s přítelem několikrát opakovali, ať hned volají kdyby bylo něco nejasného. Následně pan Farkaš přišel s tím, že vybraný materiál není skladem. Snažili jsme se s přítelem vybrat nějakou alternativu, aby se stavba neprodlužovala, ale úplně zbytečně. Pan Farkaš s námi přestal nekomunikovat a stavba stále není hotová.
Jiří S. 11.9.2018 - nahlásit
Výborná komunikace, rychlé reakce. Co se domluvilo to platilo. Dochvilnost. V rámci realizace sice došlo k menšímu zádrhelu, který vznikl díky komunikačnímu šumu při finálním popisu mých představ o výstavbě. Ovšem může se jednat i o mojí chybu v rámci nepřesného popisu. Každopádně výsledné dílo splnilo očekávané představy. Mohu doporučit a pro příště si odnáším, že je třeba se ujistit, že druhá strana rozuměla co jsem já myslel
Dagmar P. 12.6.2018 - nahlásit
S uvedenou firmou jsme byli spokojeni na 100 %, jak s prací tak s cenou.
Anna R. 4.5.2018 - nahlásit
Patrik Farkaš opravdu odvedl velice nekvalitní práci a ještě při předávání a tím doplacení peněz mě podvedl protože tvrdil, že musí vše zakrýt igelitem aby stavba nezmokla. P. Farkaš stále jen samé sliby a nic se neděje. Dala jsem mu na opravy ultimátum do Velikonoc. Ovšem nic se nestalo a závažné opravy nebyly opraveny.
Petr L. 12.3.2018 - nahlásit
Dobrá práce! A co oceňuji nejvíce - je příjezd vždy na čas. Díky kluci.
David B. 19.12.2017 - nahlásit
Super domluva, spolehlivost, dokončovali i v neděli.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Holandská 2438, Kladno, 27201
IČ: 86898418

Podobné firmy

Vladimír Černý
Španielova 1321/45, Praha 6 - Řepy, 16300

Sabivena, s.r.o.
Zákolany 103, Zákolany, 27328

STAVOTREND Poříčí s.r.o.
Poříčí u Litomyšle 75, Poříčí u Litomyšle, 57001

Petr Karpíšek
Koněvova 1929/95, Praha 3, 13000

Střechy Bohemia, s.r.o.
Chlebov č.p. 60, Soběslav, 39201