Luboš FantaDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %
Pokrývači Zateplení a tepelná izolace Klempíři Rekonstrukce bytových jader Střechy

Popis činnosti

Provádíme tyto činnosti a to v rozsahu dodávky materiálu a montáže : Zateplení kontaktní obvodových stěn RD a komerčních objektů polystyrenem a minerální vatou včetně finálních omítek (materiál BAUMIT) RD a komerčních objektů, veškeré sádrokartonové konstrukce a půdní vestavby (materiál KNAUF,RIGIPS), minerální podhledy, tepelné izolace střech v provedení vnitřní - podkrokevní a vnější - nadkrokevní , kompletní krovy RD , klempířské prvky RD a komerčních objektů, plechové a taškové krytiny střech RD a komerčních objektů, hromosvodné soustavy včetně revize, kamenné zdi a schody, tryskání zdiva křemičitým pískem nebo struskou (suchý proces bez vody), konzultace v oblasti dotací a programu nová zelená úsporám, registrovaný realizační subjekt v programu nová zelená úsporám, zajištění vypracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB)

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

ubaTaeCJ 15.7.2022 - nahlásit
1
Josef N. 29.9.2021 - nahlásit
Děkuji firmě KHstavby a jmenovitě panu Fantovi a jeho řemeslníkům za dobře odvedenou práci i velmi korektní jednání v přípravě stavby i v průběhu její realizace. Utvrdili mne v tom, že skvělé české firmy stále existují.
Lucie R. 28.6.2021 - nahlásit
Od pana Fanty (KHSTAVBY) jsem si nechala provést výměnu střešní krytiny. S jeho přístupem, ochotou, rychlostí spolupráce a pracovní morálkou jsem byla velice spokojená. Děkuji a přeji hodně úspěchů.
Ladislav M. 27.11.2020 - nahlásit
Realizaci zateplení bytových jednotek Nerudova 661 a 662 nám dělal pan Fanta (KH Stavby). S realizací jsme spokojeni a vše, na čem jsme se domluvili, proběhlo jak mělo včetně termínu, ceny a projektu. Nejdříve jsme váhali, zda firma z největší dálky oproti ostatním nebude problém a nebyl a vše bylo uděláno k naší spokojenosti a hned po instalaci šedého polystyrénu byly známy změny v teplotním komfortu v bytech. Nechali jsme zateplit i suterény (sklepy) a doufám, že ve spodních bytech to také lidé poznali. Určitě můžu doporučit tuto firmu, nám na baráku SVJ udělali dobrou práci i náš stavební dozor, který měl stavební firmu, hodnotil dílo jako velmi zdařilé a hezké.
Stanislav Š. 4.11.2020 - nahlásit
Firma KH stavby úspěšně zrealizovala tuto zakázku v dohodnutém čase a požadované kvalitě. Oceňuji především osobní přístup a slušnost jednání p. Fanty, jeho snahu vyslyšet přání zákazníka a vyhovět jeho požadavkům. Schopnost rychle reagovat a řešit vzniklé stavební komplikace, které každá rekonstrukce obnáší, je také silnou stránkou firmy. KH stavby pracují v režimu: "Náš zákazník - Náš Pán".
Karel N. 8.10.2019 - nahlásit
S firmou p. Fanty jsem byl naprosto spokojený nejenom v kvalitě provedené práce, ale i ve vstřícnosti a rad ohledně výběru nejvhodnějšího materiálu na zateplení, doporučení odborníků ohledně přiznání státní dotace, technického dozoru a osobního řešení všech techn. detailů, které bylo nutné řešit v průběhu realizace. Čeho se velmi cením, je pečlivé zpracování rozpočtu a jeho dodržení. Na dnešní dobu opravdu poctivá firma. P. Fantu stoprocentně doporučuji.
Jaroslav P. 7.10.2019 - nahlásit
S firmou i s průběhem práce včetně její kvality jsme byli velice spokojeni. Přístup a profesionalita pana Fanty jsou na vysoké úrovni. V průběhu realizace nebyly žádné problémy, ze strany pana Fanty byla vždy snaha vše vyřešit ke spokojenosti zákazníka. Určitě tuto firmu doporučujeme.
Jaroslav P. 2.10.2017 - nahlásit
Spokojenost ve všech ohledech. Flexibilní, rychlá dohoda i realizace.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Ortenova 78, Kutná Hora, 28401
IČ: 64157652
DIČ: CZ6310030903
khstavby@seznam.cz
776 031 069
www.khstavby.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín